Aktywne Wpisy

wujek_mikazjusz +605

affairz +162
KOCHANIII (zachrypniętym głosem jak Pani Seneszyn)
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
źródło: rentierz
Pobierz

No to uznajmy że ma coś z głową nie tak :D
Ostatnio pisaliście że większość z was została bana na jego kanale na yt.. to stąd te frustracje?
#odyn
a tak bedzie jak mu sie ten ulep bardzo powaznie i bardzo drogo rozsypie za granica ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie ciekawie by bylo jakby kiedys pojechal do Norwegii, chociaz byloby dosc monotematycznie - ciagle narzekanie na koszta, a jakakolwiek powazniejsza awaria znaczy mniej wiecej tyle ze lepiej ten zlom zostawic i samemu wrocic
źródło: comment_1668957252IMDTHi0n0dNKX9aihepyrL.jpg
PobierzA rozstanie z dziadkiem to by byl mega bol, bo organizowac wszystko od nowa...
Tani chwyt erystyczny i jeszcze tańsza próba racjonalizacji odlotu grubaska
źródło: comment_1668958021qK8AOOeFJdJRPhw6IgyXOa.jpg
PobierzA chleb jest po jakies 13-15 PLN czy cos kolo w przeliczeniu, wiec pewnie by wbijala dieta z zupek chinskich, na pewno sa takie taniutkie wielopaki ( ͡°
Ta na pewno. Szczególnie patrząc na to co się dzieje na rynku z autami dostawczymi i jak skończyła się jego ostatni zakup :)
Do tego nie warto wspominać, że to auto już ledwo zipie i za chwilę może mu się coś mocno posypać biorąc pod uwagę jak on o
Dyskutujesz z czlowiekiem, ktory jedyne pojecie o mechanice czerpie z mechanik car symulator i z edukacyjnych filmow adasia. To jest jak walka z wiatrakami bez sensu.
To wlasnie tego typu ludzie komentuja jego filmy w ktorych ma problemy z t4 aby udal sie do YT mechanikow pokroju m4garage, profesor Kris i tym podobni. Te dzieci mysla, ze takie ceosovery sa czyms boskim na YT, tylko czy ktorys z tych
Tu nie trzeba być specem mechaniki. To auto jest po wizytach u już kilku mechaników i za każdym razem się okazywało, że jednak dalej coś jest skopane. To się może zdarzyć wiadomo, to nie nowka. Tylko jest jeden mały problem - Adaś