Aktywne Wpisy

raFFcio +42
Halo @Moderacja @m__b czy wy tam jesteście normalni? Na tym portalu nie ma już żadnej treści poza ruską propagandą, pisowsko-konfederackimi spinami i fejkami oraz rasizmem i antysemityzmem. @Moderacja tak moderuje, że nie reaguje na nic, nawet na bezpośrednie zgłoszenia.
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #

Hej, czy mam szanse znaleźć chłopaka? Mój opis: ok. 35 lat, niski wzrost, wysokie BMI, z urody to myślę, że mocne 3/10 w skali wykopka, zarobki minimalne, ale za to mało jem. #zwiazki #niebieskiepaski

Rekordowy atak zimy
AccuWeather Informuje, że w niektórych miejscach ma spaść nawet do 190 cm śniegu ¯\_(ツ)_/¯
#zima #pogoda #usa
źródło: comment_1668903367NtS3bFqnwhOLvn6vIP9dZC.jpg
Pobierzźródło: comment_16689044373zXHliftWtXFSLmgsR84dh.jpg
Pobierzhttps://metro.co.uk/2014/11/21/man-makes-snowed-in-front-door-into-the-best-beer-fridge-ever-4956732/amp/
@Nolej: No, co za głupek, nie wie, że globalne ocieplenie jest w lecie, a teraz jest zima, to jest globalne oziębienie.