Aktywne Wpisy

Fiszermen +342
Najbardziej cringowe wydarzenia XXI wieku. Ja zacznę i ciężko będzie przebić. Burmistrz Minneapolis płacze nad trumną George’a Floryda. #glupiewykopowezabawy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
natalia-roslon +318
Ta kobieta ma takie zasięgi i zbiera tak ogromny poklask wśród #polskieonuce że jestem przerażona. W komentarzach istne piekło, wszyscy popierają jej kocopoły, całe rzesze absolwentów uniwersytetu chłopskiego rozumu. Dwa dni temu jak zaczęła sie akacja polskieonuce, byłam w szoku jak wiele Polaków a nie ruskich trolli tęskni za ruskim butem, ale teraz jestem już totalnie wywalona z kubotów na ziemię, leżę na podłodze i nie wierzę. Marzę, żeby tej
źródło: 1000040498
Pobierz

@schweizer: Naszymi czym? xD
Jakie platki sniegu.
@BayzedMan: dwóch polaków zginęło ale rozumiem, że to nie jest powód do przeprosin?. Kto by się tam przejmował, to polacy mają przeprosić ich, tak? xD
Widac jak bardzo sie przejales tym wydarzeniem, ze nawet tego nie wiesz iwan, zenada
To Polacy którzy zwracają uwagę ze to złe pchają te propagandę xdddd
Nie rozumiesz ze ten ruski podział to miecz obusieczny? Serio nie widzisz nic złego w tym ze Ukraińcy maja w szeregach otwartych upowców, i według ciebie Polacy powinni się nie odzywać bo ‚beda powielać pożyteczna propagande’? To Ukraińcy w
@Szalom: I tylko to was obchodzi, bo ktoś został wiceministrem, a całkowicie zlewacie temat choćby np prawa do ekshumacji czy wyjątkowego statustu dla polaków. Sprowadzacie stosunki międzynarodowe do absurdu jak jakieś dzieci.
Śmieszy mnie tylko twoje p---------e ze to Polacy dzieła bo zwracają na to uwagę. Nie, to nie Polacy dzieła tylko Ukraińcy co napisałem. Jeśli ktoś jest pozytecznym idiota putina