Aktywne Wpisy
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
Czy powszechna fikcyjna działalność gospodarcza (a.k.a. B2B) wpływa negatywnie na rynek pracy IT?
- Tak 30.9% (356)
- Nie 50.0% (576)
- Nie mam zdania 19.0% (219)
Cześć,
miało mnie nie być, a jestem.
Piszę tylko, żeby powiedzieć, że u mnie depresja mocno. 22 listopada wizyta u psychiatry.
Trzymajcie mocno kciuki.
Piszę to tylko dlatego, że chcę się napić, a bardzo tego nie chcę, bo jak zacznę to znów polecę.
A jak mówię głośno, że mam problem to mi lepiej.
Tak, jestem alkoholikiem.
PS. Nim zaczniecie mówić, że jestem za młoda na alkoholizm to się zapoznajcie z definicją.
PS. Trochę się ogarnęłam, nie maluję twarzy, ale zlaminowałam brwi i maluję rzęsy plus dziś pierwsza szminka do ust - z 40 złotych była promocja na 20 jakoś.
Dziwnie mi tu wracać, ale choć do 22 listopada muszę sobie radzić wszelkimi sposobami, by nie upaść.
Dasz rade, nie poddawaj się ;)
Dobrze wyszłaś na zdjęciu btw
@smuteczek2000s: atencjoholikiem raczej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora