@darth_invader: Jeśli dobrze kojarzę to administratorka fastfoodowej grupy grubasa na fb. Endrju spamował tam swoimi obrzydliwymi recenzjami żarcia, i z racji, że każdy miał tego dojść Natalka #!$%@?ła go z grupy. I te filmiki był właśnie nagrywane po tej akcji. Chory zjeb.
@astri: #!$%@? w sumie ze in dostał bana to chyba dobrze. ja w zasadzie sporo czasu wcześniej wyłapałem i tam w sumie nie tylko Natalia adminie czy tam Adminowala niestety zabić go nie mogła ale ban to też coś. Btw dzieje się coś na tej grupie jeszcze ? czy nadal pizza Guseppe ?
@fadfafl55: w sumie to najpierw się bałem, że próbował "stestowywać" jakąś koleżankę Szafy, ale po tej treści i nieudolnym kopiowaniu Gubernatora to się nie dziwię.
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Natalia ty suuuuu...