Aktywne Wpisy

auto_reply +20
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?

jmuhha +18
Jak można wykorzystać wnękę dla 5latka w pokoju dziecięcym?
źródło: 1000021259
Pobierz

@Sahelantrop: tak, jasne, przecież policja zawsze zabiera podejrzanego o morderstwo na miejsce zbrodni, żeby pomagał zbierać dowody, a podejrzanego o kradzież, żeby szukał odcisków palców na miejscu kradzieży
@Sahelantrop: Polskie Siły Kosmiczne zestrzeliły rakietę za pomocą silnego lasera. Takich laserów nie ma jeszcze żadna armia świata dlatego tuszujemy sprawę.
To jest wersja w którą ja wierzę i spodziewam się kiedyś zobaczyć ją na pasku TVP.
@Sahelantrop: widzę, że pasywno-agresywny się zrobiłeś, znaczy dupka zapiekła mocno.
@Sahelantrop: nie mam Netflixa. Do inwektyw to Ty pierwszy przeszedłeś mówiąc "zamęcie intelektualnym", więc manipulujesz. To, że Amerykanie powiedzieli, że to ukraińska rakieta to wypłynęło wczoraj już nawet
nadal pasywno-agresywny, czyli nadal "skorupka" draśnięta.
A jakie były argumenty strony ukraińskiej? Mówienie, że to rosyjska rakieta to nie jest argument tylko odsuwanie od siebie odpowiedzialności