Wpis z mikrobloga

@lort: Ile razy ustawiałeś piekarnik na 90 stopni, i czy znasz kogoś kto ustawiał / znasz z głowy przepis gdzie trzeba tyle ustawić?
Jakby nie było wiadomo jakie temperatury są w zakresie pracy w którym się tego piekarnika faktycznie używa to może bym się zgodził że jest źle. Równie dobrze zamiast 75 i pierwszej kreski mógł być ufoludek narysowany.
A skoro ta skala jest źle oznaczona, to jest to obiektywnie źle zrobione

@Halbr: Jak ci 100 ludzi z wątku powie że jest git i wie jak ustawiać temperaturę jak korzysta z piekarnika a ty powiesz że jest źle to jest obiektywnie źle zrobione czy subiektywnie?

Jaką funkcje ma to pokrętło spełniać, ma być przykładem zajebistego wykorzystania matematyki czy dobrze frytki robić?

To że ty uważasz że ta skala jest źle
michal2323 - > A skoro ta skala jest źle oznaczona, to jest to obiektywnie źle zrobio...

źródło: comment_1668669594q90Y9FNv94f9xSmy8eoJme.jpg

Pobierz
@kodecss aha, czyli mimo że ci napisałem, dalej nie rozumiesz dlaczego popełniłeś błąd.
To jest właśnie taki wasz obraz.
Pomyliłeś się, pojechałeś typa, ktoś ci udowadnia że nie masz racji, a ty jak pis tworzysz alternatywną historię.
W ogóle mnie nie dziwi takie twoje zachowanie.
Napisać coś, obrażając innego czlowieka zebrać plusy przez kolejnych imbecyli z wykopu, a jak się udowodni ze jest inaczej to udawać uposledzonego.
Tyle jest właśnie warta dyskusja
wszyscy tu się mądrują, a ja tez tego nie rozumiem. Jak można robić podwójna podziałkę na jednej skali.

@Halbr: myk pooega na tym, że skalowanie termostatu binetalicznego jest z dupy. Nie da się tego zrobić lepiej stosując tą technologię, którą się stosuje bo tanio.
teraz powiedz mi jaki jest max

@le1t00: to już zależy od izolacji piekarnika, mocy znamionowej grzałki oraz napięcia zasilania. Nie da się łatwo stwierdzić konkretnie - za to wiadomo, że wiecej nie będzie,bo i tak termostat jest tak skręcony, że nigdy się nie wyłącza
myk pooega na tym, że skalowanie termostatu binetalicznego jest z dupy. Nie da się tego zrobić lepiej stosując tą technologię, którą się stosuje bo tanio.

@Felonious_Gru O to mnie zaciekawiło, napiszesz więcej?