Aktywne Wpisy
andbatros +161
Wrocarz +343
#powodz Byłem pomagać na wałach dzisiaj we #wroclaw . W sumie to w dwóch miejscach, trochę na Marszowicach przy slonecznym osiedlu, trochę w Leśnicy koło kładki. To jest niesamowite ile pracy wykonanej przez zwykłych ludzi jest marnowana przez absurdalny wręcz poziom braku koordynacji. Oto kilka spostrzeżeń:
- ludzie nie mają pojęcia jak układać worki z piaskiem, widziałem konstrukcje już na około metr wysokie, ktore można rozwalić jedną ręką
- praktycznie wszystko na oko, pospolite ruszenie gdzieś ktoś stara się zbudować w miarę ciągła linię z worków obok ziomek uszczelnia furtkę do ogrodu pomimo, że płot nie stanowi żadnej przeszkody
- rezerwiści z wojska nie potrafią ogarnąć pracy innych, sami mówią, że dowódca ich zostawił i gdzieś pojechał, kosmos co oni tam wyprawiali z tymi workami. Mój ulubiony cytat to " W tym domu to musi ktos z wojska mieszkac bo to krwa niemozliwe zeby tyle worków nakłaść przy jednym budynku". Jeden z nich też sobie złamał palec podając worek, nie wiem jak...
- służby, straż i ratownicy, top. Widać, że duże lepiej przygotowani na takie sytuacje niż rezerwa
- ciągłe braki, albo piasku albo worków albo sznurków do wiązania, worki wiązane czym się da, dziewczyny ogarniały nawet wstążki do prezentów
- ludzie nie mają pojęcia jak układać worki z piaskiem, widziałem konstrukcje już na około metr wysokie, ktore można rozwalić jedną ręką
- praktycznie wszystko na oko, pospolite ruszenie gdzieś ktoś stara się zbudować w miarę ciągła linię z worków obok ziomek uszczelnia furtkę do ogrodu pomimo, że płot nie stanowi żadnej przeszkody
- rezerwiści z wojska nie potrafią ogarnąć pracy innych, sami mówią, że dowódca ich zostawił i gdzieś pojechał, kosmos co oni tam wyprawiali z tymi workami. Mój ulubiony cytat to " W tym domu to musi ktos z wojska mieszkac bo to krwa niemozliwe zeby tyle worków nakłaść przy jednym budynku". Jeden z nich też sobie złamał palec podając worek, nie wiem jak...
- służby, straż i ratownicy, top. Widać, że duże lepiej przygotowani na takie sytuacje niż rezerwa
- ciągłe braki, albo piasku albo worków albo sznurków do wiązania, worki wiązane czym się da, dziewczyny ogarniały nawet wstążki do prezentów
Niestety historia nie kończy się szczęśliwym zakończeniem. Jedyne co mi ewentualnie zostaje to skontaktowanie się z portalami branżowymi, które mogłyby coś próbować wskórać w tej sprawie.
#bukmacherka #aferaprezesa
ogólnie nie są to ludzie u których chciałbym przegrywać pieniądze
Wrzucili, ludzie zawarli z nimi kontrakt, i tyle. Powinni wyplacic. Nikt im nie kazal oferowac takich zakladow
@Cygan_Wojtus: Zgadzam się, ale jakby nie dodał zdjęcia, to w obu przypadkach klient przegrywa, więc nie ma o co walczyć.
Prawda jest taka, że większość buków ma zapis w regulaminie, że może dymać użytkowników, a Ty sam się na to zgodziłeś. Może i jest patologicznie, ale za to niesprawiedliwie.
Bukom opłaca się jak ktoś wygra "tasiemke", bo to zanęta do łowienia kolejnych jeleni. Nie opłaca im się gdy ktoś jest sprytny albo wygrywa regularnie.
Takich akcji było wiele. Jeśli kogoś oszukują, to wiedzą, że mogą sobie
Cóż przykra historia mirku, mam nadzieję że uda ci się coś ugrać
@Prezesso96: nie, zostaje Ci pozew sądowy. Plują Ci w ryj a Ty otwierasz parasol?
dodam jeszcze kilka haseł dla Google, żeby ktoś mógł tu przez przypadek wpaść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
lvbet bukmacher zakłady lv bet oszukuje opinie o lv bet lv bet rejestracja lv bet forum lv bet bonus lv bet kod promocyjny kod powitalny
@czarlipe: twierdzisz że firma:
LV Bet zakłady bukmacherskie
Jest niewypłacalna i nie wywiązuje się ze swoich promocji?
Komentarz usunięty przez autora