Wpis z mikrobloga

Ciąg dalszy afery z LV Bet zakłady bukmacherskie. W dniu wczorajszym "w drodze wyjątku" przyjęli moją reklamację. Natomiast dzisiaj dostałem odpowiedź. Ziobro zaskoczenia, reklamacja została odrzucona. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wrzucam zdjęcie argumentacji. Konsultowałem już też sprawę z miejskim rzecznikiem praw konsumenta, sprawa z wygraniem dotyczącym zakładu będzie bardzo ciężka i jedyne, co mi zostaje to powództwo i sprawa sądowa. Mogę jednak zgłosić to, że nie chcieli przyjąć ode mnie reklamacji i mają w regulaminie zapis, który godzi w prawa konsumenta.

Niestety historia nie kończy się szczęśliwym zakończeniem. Jedyne co mi ewentualnie zostaje to skontaktowanie się z portalami branżowymi, które mogłyby coś próbować wskórać w tej sprawie.

#bukmacherka #aferaprezesa
Prezesso96 - Ciąg dalszy afery z LV Bet zakłady bukmacherskie. W dniu wczorajszym "w ...

źródło: comment_1668596568RMpl9GCwi5b0Dkpmqr376t.jpg

Pobierz
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Prezesso96: to moze LV BET powinno zatrudnic DRUGIEGO PRACOWNIKA do weryfikacji co wrzucaja?
Wrzucili, ludzie zawarli z nimi kontrakt, i tyle. Powinni wyplacic. Nikt im nie kazal oferowac takich zakladow
  • Odpowiedz
Czy Spółka LV BET Zakłady Bukmacherskie Sp. z o. o., ul. Melchiora Wańkowicza 3 40-384 Katowice nie zrealizuje wygranego kuponu ???? Spółka LV BET Zakłady Bukmacherskie Sp. z o. o., ul. Melchiora Wańkowicza 3 40-384 Katowice zasłania się regulaminem nie chcąc wypłacić wygranej z kuponu ???? JEŚLI tak to zawołaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Z nimi jest tak - jak przegrasz to spoko, jak wyjdzie coś czego nie przewidzieli i wskoczy ci fajny kurs to spadaj na drzewo
  • Odpowiedz
@Prezesso96: Trochę mają rację, bo nawet jeśli odrzucać retweety, to jednak wrzuca zdjęcia co kilka dni, czyli szansa na to jest jak mniej więcej 1:7, a nie 1:100. Jak w sklepie internetowym czy na Allegro kupisz coś 7 razy taniej, to też sklep się bez problemu wybroni w sądzie z błędu. Było wiele takich spraw.
  • Odpowiedz
@Prezesso96: powodzenia w walce.

Prawda jest taka, że większość buków ma zapis w regulaminie, że może dymać użytkowników, a Ty sam się na to zgodziłeś. Może i jest patologicznie, ale za to niesprawiedliwie.

Bukom opłaca się jak ktoś wygra "tasiemke", bo to zanęta do łowienia kolejnych jeleni. Nie opłaca im się gdy ktoś jest sprytny albo wygrywa regularnie.
Takich akcji było wiele. Jeśli kogoś oszukują, to wiedzą, że mogą sobie
  • Odpowiedz
@Prezesso96: heh wiedziałem że będą takie wały szły jak tylko wyrzucili zagranicznych bukmacherów ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie żeby one nie robiły wałków, aczkolwiek polscy bukmacherzy wtedy musiały nadrabiać swój pr i dostosować się mimo ewentualnych strat. A teraz mają wolną amerykankę pod płaszczykiem państwa.

Cóż przykra historia mirku, mam nadzieję że uda ci się coś ugrać
  • Odpowiedz
Niestety historia nie kończy się szczęśliwym zakończeniem. Jedyne co mi ewentualnie zostaje to skontaktowanie się z portalami branżowymi, które mogłyby coś próbować wskórać w tej sprawie.

@Prezesso96: nie, zostaje Ci pozew sądowy. Plują Ci w ryj a Ty otwierasz parasol?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Prezesso96: co za dzbany, bardzo odpowiedzialnych ludzi mają pozatrudnianych, no ale czego się spodziewać jak buków teraz nasrane jak handlarzy C-D.

dodam jeszcze kilka haseł dla Google, żeby ktoś mógł tu przez przypadek wpaść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
lvbet bukmacher zakłady lv bet oszukuje opinie o lv bet lv bet rejestracja lv bet forum lv bet bonus lv bet kod promocyjny kod powitalny
  • Odpowiedz
twierdzisz że firma:

LV Bet zakłady bukmacherskie

Jest niewypłacalna i nie wywiązuje się ze swoich promocji?

@czarlipe: twierdzisz że firma:
LV Bet zakłady bukmacherskie
Jest niewypłacalna i nie wywiązuje się ze swoich promocji?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@czmyk: co wolno wojewodzie, to nie tobie i mnie, smrodzie. My mamy płacić, żeby się bukowi zgadzało i żeby łatwy hajs wpadał. A nie dochodzić swojego.
  • Odpowiedz