Aktywne Wpisy

Co do ewentualnej wojny nuklearnej, to Rosja jest na przegranej pozycji. Wystarczy zniszczyc dwa osrodki miejskie, zeby totalnie powalic Rosje na kolana. Dwie bomby, w porownaniu do kilkuset bomb, ktore Rosjanie musieliby wystrzelic (zakladajac, ze w ogole maja z czego na ten moment i ze ta rakieta doleci do celu).
Osobiscie uwazam, ze raczej na 99% info odnosnie Rosyjskiego arsenalu nuklearnego jest przestarzale i zmanipulowane. Na pewno nie maja tyle broni nuklearnej.
Osobiscie uwazam, ze raczej na 99% info odnosnie Rosyjskiego arsenalu nuklearnego jest przestarzale i zmanipulowane. Na pewno nie maja tyle broni nuklearnej.
dev4space +2
Niestety historia nie kończy się szczęśliwym zakończeniem. Jedyne co mi ewentualnie zostaje to skontaktowanie się z portalami branżowymi, które mogłyby coś próbować wskórać w tej sprawie.
#bukmacherka #aferaprezesa
Treść została ukryta...
Komentarz usunięty przez autora
Tzn juz wykorzystałem ich freebet i nie mam zamiaru nawet tam obstawiać dalej bo ciężko się po tym wogóle porusza .
U superbeciaków ostatnio ktoś trafił w supergame 150tys bodajże i nie wycofali promocji tylko obnizyli kolejną główną nagrodę do 50tys.
A ci przejechali się na pare tysięcy (pewnie nie ty jeden nie dostałeś kasy) na gównozakładzie i
Ja bym przekazał sprawę dalej. Niech np. sąd oceni czy doszło do nieoczywistego błędu. Wg mnie zdarzenie polegające na wstawieniu swojego zdjęcia w danym dniu na twiterze nie jest oczywiste.
LV Bet zakłady bukmacherskie
Jest niewypłacalna i nie wywiązuje się ze swoich promocji?
Ja bym skorzystał z prawnika.
FIRMA LV BET OSZUKUJE SWOICH KLIENTÓW I NIE WYPŁACA NAGRÓD ZA WYGRANE ZAKŁADY
?
Jeśli tak to bardzo nie ładnie z ich strony
Ja bym z tym szedł do sądu ale to ja. Znalazłbym czas.
Lv bet leci s #!$%@? i nie wypłaca prawidłowo zwartych nagród, tłumacząc się jakimś fatalnym przejęzyczeniem, bardzo nieładnie lvbet, że jesteście kanciarze i tniecie w #!$%@?.