Wpis z mikrobloga

Ja p------e czegoś takiego jeszcze nie widziałem xD tiktok call enter zajmującego się fotowoltaiką xD posługują się numerami jak w obozie koncentracyjnym. W zyciu bym się na to nie zgodził gdybym miał wziąć w czymś takim udział i nikt mi nie wmówi, że to kwestia kija w dupie
#pracbaza
evilonep - Ja p------e czegoś takiego jeszcze nie widziałem xD tiktok call enter zajm...
  • 190
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@powodzenia

ale się zesraliście wykop.pl xD przecież ktoś musi wykonywać gównozawody, tak działa wolny rynek.

Przecież nie mówimy tutaj o paniach sprzątających czy ludziach odbierających śmieci. Nikt nie musi wykonywać tego gównozawodu, jakim jest wciskanie wszystkim ludziom tej fotowoltaiki w sposób uwłaczający godności, byleby tylko cyferki w Excelu się zgadzały. Nie jest to zawód społecznie potrzebny.
  • Odpowiedz
żebyś się nie zdziwił gadałem kiedys z laską co pracowała jako naciągarka na pokazy garnków czy innych szrotow mówiła że ludzie ja wyklinaja a koniec końców i tak idą na pokaz Zarobki miała 3-4tys i to było z 7 lat temu więc kasa sporą

@firyt: Ona tylko namawiała, a pomysł, ile zarabiają ci, co te garnki i odkurzacze sprzedają :) znam człowieka, który miał propozycje pracy w takim zawodzie ze
  • Odpowiedz
@evilonep: ale o co wykopki się zesrali? Przecież tak właśnie wygląda wolny ryneczek! Jedno z najwyższych stadiów kapitalizmu, zastąpienie jakichś niepraktycznych imion i nazwisk cyferkami łatwymi do obrobienia i analizy w Excelu.

Paróweczki Korwina the Best!
  • Odpowiedz
@dwa_szopy: klienta szukają barany na tik toku XD

raz, że powinni wrzucać po angielsku żeby były zasięgi to jeszcze operator kamery w telefonie nagrywa gorzej niż nawalony wujek
  • Odpowiedz
@evilonep: e tam, pracowałem w call center podobnym i fajnie było właśnie... W sam raz praca dla piwniczaka, bo z ludzmi gadasz se. Niektórzy chamscy, ale zdarzają się bardzo mili co poprawiają humor.

Czemu ta 2 Polka jest praktycznie naga?
  • Odpowiedz
@powodzenia: a co w tym zawodzie potrzebnego? To że nie biorą zasiłku bo im skapnie z wciśniętego abonamentu/pokazu za który płaci ostatni grosz jakiś emeryt albo inny naiwny/nie do końca lotny? Jest mnóstwo zajęć bardziej potrzebnych i przydatnych społeczeństwu, nawet w obrębie korporacji.
  • Odpowiedz