Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +146
#rozdajo z okazji zbliżającego się święta konsumpcjonizmu, czyli Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: Rozdajo JakDorobic (1)
Pobierz
JAuStURYErSE +164
Prowadzisz sobie fajnego, lokalnego kebaba, masz dobry smak, spoko klientów, bez jakiś dymów, wpadają dobre opinie od lokalsów - no kręci się, wystarcza na utrzymanie pracowników i firmy. Potem przychodzi on. Wielki koneser kebczyków i zaczyna się kebabowe piekiełko. NPC respią się pod lokalem, przestajesz się wyrabiać, nie nadążasz, zaczynają wpadać ujowe opinie nawet od lokalsów XD, zaczyna się krytyka i tak dalej...
#ksiazulo
#ksiazulo
źródło: kebap
Pobierz

#steamdeck
źródło: comment_1668409844G8PJmqUYyvycS9tVovNMLt.jpg
PobierzGeneralnie tak, instalowane przez lutris i nie chciało działać, skopiowałem grę na pendriva i na pc ruszyło od strzała xD więc po walkach z lutrisem wskazałem ten folder i .exe bezpośrednio steamowi i ruszył bez problemu z launchera steamowego.
Jak coś wiecie to podrzućcie linkiem, już sam myślę dojdę co i jak po pracy. Od biedy gra działa a to już myślę połowa sukcesu
Więc jakby ci coś nie działało to pisz bo chyba przerobiliśmy większość problemów. Co do lutrisa zapytam, czy to "nie chciało działać" objawiało się tym że klikąłeś graj i nic się nie działo, gra nie odpalała?
Pytanie drugie czy chcesz grać po polsku czy
@Medonix: no ja generalnie U1 ogrywam z PS2 ale chodzi chyba w 25fps i to mozolne zapisywanie na kartę pamięci co chwilę trwa wieki co mnie irytuje już... U2 oraz MW ogrywałem kiedyś po kilka razy także odpuszczę ale Carbon kiedyś mi się nie podobał i ostatecznie nigdy nie ukończyłem a jest to
Zrobiłem spolszczenie sam do tego bo na necie nic nie chciało działać, mogę podesłać link potem jeżeli ci zależy na polskim. Ale narazie wogole dojdź do etapu że gra ci się będzie uruchamiać w 16:9 i z nie obciętym ui
No i ok, to będziemy walczyć z tym nfs ;d
@Zing: dzięki bardzo, po pracy postaram się znaleźć czas i tam pokombinować
W mojej wersji po włączeniu tej opcji polskiego nie było na liście ale jeżeli masz nie wycięty to wtedy powinien tam być.