Zrobiłem sobie dzisiaj nową półkę na winyle - bo ten regał co miałem to już zaczynał się solidnie wykrzywiać, zobaczymy ile wytrzyma. Chciałem coś niewielkiego więc przerobiłem według własnego pomysłu taki regał który stał bezużytecznie w garderobie o taki i wyszło świetnie, przy okazji zrobiłem mały update swojej listy płyt winylowych - 12'' i wyszło że przekroczyłem dwie setki! Jak na niecały rok zbierania na poważnie to nie uważam że źle ( ͡°͜ʖ͡°)
Przy okazji podjąłem się syzyfowej pracy skatalogowania swoich singli 7'' - na razie doszedłem do pozycji nr. 208 a zacząłem trzecie pudełko takie jak wyżej nad LP :) Zdecydowanie za dużo mam duplikatów, trzeba będzie się pozbyć chyba części ( ͡°͜ʖ͡°)
I jeszcze całe pudełko koło adaptera xD Serio remament muszę zrobić mimo że to w zasadzie i tak jest posortowane alfabetycznie, ale nie wszystko się nadaje do odtwarzania, jest kilka wydań które się powtarzają i takie tam. Jak widze niedrogo to kupuję i dlatego :D
Przy okazji podjąłem się syzyfowej pracy skatalogowania swoich singli 7'' - na razie doszedłem do pozycji nr. 208 a zacząłem trzecie pudełko takie jak wyżej nad LP :) Zdecydowanie za dużo mam duplikatów, trzeba będzie się pozbyć chyba części ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#muzyka #winyle #chwalesie
źródło: comment_1668375634fU1n6iU9hvTiICJyjirw4a.jpg
Pobierzźródło: comment_166837587580S7YdXCer8oAs4Smw2vOY.jpg
Pobierzźródło: comment_1668375892XNqghURcADUkjtBjfjQCay.jpg
Pobierzźródło: comment_16683759366uQuBSuetThcIaG1x3AEi0.jpg
Pobierz