Aktywne Wpisy

annlupin +15
misiek po czwartej nad ranem
źródło: 1000002146
Pobierz
Czy możemy się zgodzić, że ten pokaz jest techniczną kompromitacją?
Ponad połowa Summer Game Fest leci z rozjechanym dźwiękiem. Serio, jakim cudem wydarzenie oglądane przez miliony ludzi nie potrafi ogarnąć podstaw typu synchronizacja audio?
To nie jest k&%$# stream ziomka z piwnicy dla 20 osób, tylko jedno z największych gamingowych wydarzeń roku. Sponsorzy, partnerzy, wielka produkcja, a efekt końcowy jak test transmisji robiony 5 minut przed startem. Nikt tego nie monitorował? Nikt nie zauważył,
Ponad połowa Summer Game Fest leci z rozjechanym dźwiękiem. Serio, jakim cudem wydarzenie oglądane przez miliony ludzi nie potrafi ogarnąć podstaw typu synchronizacja audio?
To nie jest k&%$# stream ziomka z piwnicy dla 20 osób, tylko jedno z największych gamingowych wydarzeń roku. Sponsorzy, partnerzy, wielka produkcja, a efekt końcowy jak test transmisji robiony 5 minut przed startem. Nikt tego nie monitorował? Nikt nie zauważył,

Przy okazji podjąłem się syzyfowej pracy skatalogowania swoich singli 7'' - na razie doszedłem do pozycji nr. 208 a zacząłem trzecie pudełko takie jak wyżej nad LP :) Zdecydowanie za dużo mam duplikatów, trzeba będzie się pozbyć chyba części ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#muzyka #winyle #chwalesie
źródło: comment_1668375634fU1n6iU9hvTiICJyjirw4a.jpg
Pobierzźródło: comment_166837587580S7YdXCer8oAs4Smw2vOY.jpg
Pobierzźródło: comment_1668375892XNqghURcADUkjtBjfjQCay.jpg
Pobierzźródło: comment_16683759366uQuBSuetThcIaG1x3AEi0.jpg
Pobierz