Aktywne Wpisy
infj-t +12
sprawa wygląda tak. wczoraj robiłam wykopaliska na profilu niebieskiego i znalazłam jakieś zdjęcie sprzed 3 lat pod którym spamował komentarzami z jakąś laską że on jej a ona jego ( ͡º ͜ʖ͡º) w tej sytuacji zasugerowałam, że mógłby to usunąć już, no ale tego nie zrobił. strzeliłam lekkiego focha, ale rano przeprosiłam, no bo niby sprzed 3 lat... ok. pierwszy raz w moim życiu przeprosiłam faceta XD

powinien usunąć?
- tak 19.6% (324)
- jeszcze jak 20.8% (343)
- nie 59.6% (983)

piotr_forsa +74
Arkusze maturalne z matmy u mnie. Wystarczy polajkowac ten wpis, napisać komentarz o treści matura a arkusz wyślę na priv. #matura
Muszę umówić drugą wizytę u psychologa. Pierwsza mnie nawet uspokoiła. Dowiedziałem się co jest przyczyną mojego samopoczucia. Po niej pierwszy raz od dawna zasnąłem bez leków. Jeszcze przed kolejną wizytą czuję, że mi pomoże. Psycholog mówi, że terapia będzie bardzo długa. Dziś znów miałem spadek nastroju. U mnie to oznacza czarne myśli. Nie mogę się doczekać kolejnej sesji :)
@Bubsy3D: na następnej wizycie dowiesz się, skuteczność terapii jest uzależniona od jej systematyczności i najlepiej abyś ją miał 5x w tygodniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bubsy3D: i co to