Wpis z mikrobloga

@bkce: nie no, pamietam! Tylko ten sam czlowiek ktory zrobil z siebie gwiazde futbolu w CMie napisal rowniez ksiazke, biografie LeBrona, a widzial go najblizej tak srodkowych trybun hali w Miami xD czlowiek z przerosnietym ego i kompletnym brakien talentu pisarskiego. Cos jak nasz doktOrek xD dlategu tu jestem, bo od zawsze uwielbialem takie postacie xD
  • Odpowiedz
@SzFajcarskiscyzor: pokaz papier z pozwaniem do sadu xD, ale porownanie dobre, piotr napierala to taki marcin harasimowicz. mocny w wirtualnej rzeczywstosci z poteznymi doktorskimi statystykami, a wolny rynek w realu weryfikuje,

edit

ja p------e widze ze on naprawde jakas ksiazke o koszykarzu napisal xD
  • Odpowiedz
@grypa-grypowska: nie dostalem, straszyl mnie na FB jak jeszcze mialem, wiec nawet ta rozmowa jest juz nie do odzyskania. A jako fan NBA kupuje te wszystkie gowniane biografie i pozniej musialem gdzies swoje zale wylewac domagajac sie zwrotu pieniedzy i zadosc uczynienia za zmarnowany czas xD i nikt nie mial o to pretensji nigdy, az tu p. Marcin napisal, ze jak nie usune komentarza, to spotkamy sie w sadzie. Normalnie
  • Odpowiedz
@bkce: no wlasnie widze wywiad, ze ten CM-owy harasimowicz i ten z los angeles to dwie rozne osoby, o dziwo ten CM-owy gosciu i tak siedzi na jakims dyrektorskim stolku w legii, wiec widze ze tam wszystko w po staremu, jak to w hermetycznej atmosferze pileczki noznej, zawsze mnie te stanowiska dyrektora technicznego/sportowego bawia od ucha od ucha, bo wstawiaja tam jakichs figurantow ktorzy nie umieja procedur dopilnowac jak wlasnie
  • Odpowiedz