Aktywne Wpisy
WielkiNos +275
To zdjęcie przedstawia mężczyznę znajdującego się za barierką mostu w północnej części Londynu. Mężczyzna chciał popełnić samobójstwo jednak w momencie kiedy miał skoczyć zauważyli go przypadkowi przechodnie. Od razu rzucili się na pomoc człowiekowi łapiąc go za nogi, ubranie, głowę. Kilka osób przytrzymywało mężczyznę przez ponad godzinę do czasu przyjazdu pomocy. Spójrzmy na te silne uściski, determinację, współczucie i bezinteresowność ludzkiej pomocy dla całkowicie obcego człowieka.
#samobojstwo #ciekawostki #londyn
#samobojstwo #ciekawostki #londyn
sonklabart +25
#zwiazki #relacje #niebieskiepaski
Mirki, co was powstrzymuje przed zagadaniem do przypadkowej dziewczyny, która wpadła wam w oko?
Miałam kilka znajomości z chłopakami, które zaczęły się od nawiązania kontaktu wzrokowego na mieście, ale to ja ostatecznie ja wyszłam z inicjatywą rozpoczęcia rozmowy. Jak pytałam się później dlaczego to oni nie zrobili pierwszego kroku, to słyszałam przeważnie odpowiedzi typu "bo myślałem, że kogoś masz/spławisz" itp.
Czy wizja bycia odrzuconym jest dla was paraliżująca? Sama
Mirki, co was powstrzymuje przed zagadaniem do przypadkowej dziewczyny, która wpadła wam w oko?
Miałam kilka znajomości z chłopakami, które zaczęły się od nawiązania kontaktu wzrokowego na mieście, ale to ja ostatecznie ja wyszłam z inicjatywą rozpoczęcia rozmowy. Jak pytałam się później dlaczego to oni nie zrobili pierwszego kroku, to słyszałam przeważnie odpowiedzi typu "bo myślałem, że kogoś masz/spławisz" itp.
Czy wizja bycia odrzuconym jest dla was paraliżująca? Sama
Potrzebuje waszej rady tylko proszę was o nie wyśmiewanie mnie. Wisze na S Dax 13600 0.2 loota i nie powiem bo już kilkanascie tysięcy zrobiło się na minus. I mi już lekko głowa siada. Grałem pod dane USA i byłem przekonany że inflacja up i laga w dół. A
to co się #!$%@?ło mnie przerosło po prostu do tego xtb przestał działać i zanim mogłem coś zrobić byłem grubo minus. Odbiegając od tematu nie wierzę w ten spadek 0.5%. I teraz pytanie do was co robić? Liczyłem na korektę 100 200 300 pkt temu a to dalej rośnie. Usrednic na jakimś poziomie czy czekać nic nie robiąc? Depo z tym lootem co teraz wytrzyma do 16k. Z góry dziękuję. #gielda
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #636eae6f007ab8c1ec17d62a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
Ps juz pod ostatnim wątkiem napisałem żebyś ciął pozycję..
Ewentualnie zapnij hedge
Gadanie, że wojna, że ceny energii itp to wszystko jest w cenie. Kilka dobrych informacji i cena leci dalej up.
@Vateusz23: Polać temu Panu.
Kur.a w takich wątkach ludzie silą się na scenariusze, a gość wpier.olił kasę z braku kontroli ryzyka i szuka celnej wizji jutra. Nie ma wizji jutra pewnej na 100% i nie będzie. Nawet jakby sam Simmons z Buffetem zrobili komitet inwestycyjny to dla umoczonej pozycji ratunku nie przewidzą.
Tak do tego co piszesz, to przypomniał mi się wczorajszy tweet Gurgavina: IN THE LONG RUN BEARS SOUND SMART BULLS MAKE MONEY
Możesz obstawiać różne scenariusze, ale grubas i tak zrobi po swojemu i albo grasz z nim albo przeciwko niemu
A już na pewno nie robić tego jeśli masz pytać o rady na mirko
Mi hajs zwracali ale ok 1k a nie 15. Przy 15 na pewno będą robili problemy. Ale zawsze idzie się odwoływać i argumentować że dziwne i podejrzane są te malfunkcje w tak
Komentarz usunięty przez autora
Sądząc po tym że napisałeś ten post i to jeszcze z anonimowych może oznaczać że cię strasznie już głowa meczy. Tym bardziej jest to wskazówką. Prosta sprawa jak się nie czujesz ok z pozycją, w sumie nieistotne jaką to ją w #!$%@? zamknij.