Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Potrzebuje waszej rady tylko proszę was o nie wyśmiewanie mnie. Wisze na S Dax 13600 0.2 loota i nie powiem bo już kilkanascie tysięcy zrobiło się na minus. I mi już lekko głowa siada. Grałem pod dane USA i byłem przekonany że inflacja up i laga w dół. A
to co się #!$%@?ło mnie przerosło po prostu do tego xtb przestał działać i zanim mogłem coś zrobić byłem grubo minus. Odbiegając od tematu nie wierzę w ten spadek 0.5%. I teraz pytanie do was co robić? Liczyłem na korektę 100 200 300 pkt temu a to dalej rośnie. Usrednic na jakimś poziomie czy czekać nic nie robiąc? Depo z tym lootem co teraz wytrzyma do 16k. Z góry dziękuję. #gielda

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #636eae6f007ab8c1ec17d62a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
  • 17
@AnonimoweMirkoWyznania: Na nowe ATH raczej nie poleca, ale moga trzymac sie wysoko nawet i do konca roku i dopiero wtedy pojdzie wieksza zwała, zalezy od twojej psychy, jak to zniesiesz i jakie beda pozniej tego konsekwencje, np strach przed dalszym graniem, zawsze mozesz zamknac i potraktować to jako kosztowna lekcje, aby nie sluchac poerdolenia ludzi ktorzy uwarzaja, ze SL sa dla małych dziewczynek, wystarczy wieksze depo bo rynek zawsze zawróci itd.
@AnonimoweMirkoWyznania też wiszę na podobnym poziomie i zastanawiam się co robić. Nie wierzę w tą siłę daxa, ale pozycja już męcząca się robi. Wydaje mi się, że jak się zacznie psuć pogoda i znowu zacznie się oproznianie magazynów zacznie spadać. Tylko nie wiadomo kiedy to będzie i z jakiego poziomi. W koniec wojny nie wierzę, nie przed zimą.
A straty się ucina kiedy są jeszcze możliwe do przełknięcia

@Vateusz23: Polać temu Panu.
Kur.a w takich wątkach ludzie silą się na scenariusze, a gość wpier.olił kasę z braku kontroli ryzyka i szuka celnej wizji jutra. Nie ma wizji jutra pewnej na 100% i nie będzie. Nawet jakby sam Simmons z Buffetem zrobili komitet inwestycyjny to dla umoczonej pozycji ratunku nie przewidzą.
@AnonimoweMirkoWyznania: Polecam #!$%@?ć stratę dla samego zdrowia psychicznego, przebolejesz to i po dniu/dwóch przejdzie, a może i uratujesz jeszcze część depo, a tak będziesz się kisił i rujnował głowę. Potem zobaczyć co się w pon będzie działo, na US100 z reguły jest jakaś lokalna koretka na 60 punktów, a są i po 120pkt i taki moment traktuję na wejście w L i może odrobisz po jakimś czasie. Zapiąć oczywiście SL i
Ffjkk: Pisz reklamacje do xtb że była zwiecha i przez ich malfunkcyjny system nie byłeś w stanie zmienić pozycji i tu podaj konkretny ruch jaki miałeś w głowie. Potem zadzwoń i mówiąc to samo rób awanturę że to niedopuszczalne.

Mi hajs zwracali ale ok 1k a nie 15. Przy 15 na pewno będą robili problemy. Ale zawsze idzie się odwoływać i argumentować że dziwne i podejrzane są te malfunkcje w tak
@AnonimoweMirkoWyznania:Zamknał bym, łykąnał żabę, zakwilił, zrobił przysiad. 2 dni do tyłu pochodził i przejdzie. To tylko albo aż pieniądze. Strata niestety nie jest papierowa już.

Sądząc po tym że napisałeś ten post i to jeszcze z anonimowych może oznaczać że cię strasznie już głowa meczy. Tym bardziej jest to wskazówką. Prosta sprawa jak się nie czujesz ok z pozycją, w sumie nieistotne jaką to ją w #!$%@? zamknij.