Wpis z mikrobloga

50%/50% szybciej przyjmę, zrozumiem i ograne że ktoś cos bierze, niż że oszukuj że jest naturalny. Jeżeli ów kolega dopingu nie stosuje to mój komentarz nie powinien go obrazić i napisze co i jak.

@banas921: Spoko, rozumiem. Tylko zapytałem. Byłem ciekaw skąd taki wniosek, bo taką sylwetkę spokojnie można zrobić naturalnie. Nic szczególnego poza kratą na brzuchu nie ma.
@Gh4stly: @Wezwoguleicstont: przyznam że no nie jestem jakimś specem, ale oglądam niby "naturalne przemiany" ludzi gdzie w pół rokuj przechodzę z grubasa/albo mega wychudzonego typa do kogoś kto może startować w zawdach i je wygrać to się zastanawiać zaczynasz jak inni ludzie walą w #!$%@? że nie robią sylwetki mimo dopiętej diety i treningu. Rozumiem ktoś może mieć gen do jakiejś partii ale...

Nie wiem czemu niektórzy boją czy nie
@banas921: Mimo, że jestem na bombie, to jak najbardziej Cię rozumiem. Mnie również #!$%@? jak ktoś wali towar i nazywa się naturalem oszukując nie tylko siebie, ale i innych. W moim otoczeniu wszyscy wiedzą, że walę soki, ale również są świadomi jakie mam ciężkie treningi by dojść do takiej formy w której teraz jestem przez co zyskuje w ich oczach. Pluje na kłamstwo.
@banas921: tez nie wiem czemu testo jest takim tematem tabu, praktycznie na każdej siłowni znajdziesz w śmietniku strzykawe, dużo ludzi się kuje z powodu hormow które im spadają i mają przepisany testo od endokrynologa.