Aktywne Wpisy
alkoJezus +413
saakaszi +1576
JA PxxxxxxE, CZY WY TO WIDZICIE!
Ponad 576 mln zł agencja decyduje się przeznaczyć na zakup agregatów prądotwórczych. Na ich dostawcę, bez żadnego postępowania przetargowego, wybiera świeżo powstałą komandytowo-akcyjną spółkę Seltet z Warszawy, firmę bez doświadczenia w obrocie tego typu sprzętem.
Dostarczaniem agregatów prądotwórczych dla walczącej z Rosją Ukrainy RARS chwaliła się na swojej stronie internetowejRządowa Agencja Rezerw Strategicznych
Założycielem i komplementariuszem Seltet jest Paweł Szopa. Wspólniczką jego matka Wiesława, na którą
#mikrokoksy
A po drugie to #!$%@? na siłownie popołudniu/wieczorem.
Lepszy #!$%@? trening wieczorem niż żaden rano.
Co do drugiej części, myślałem o tym aby nawet wyjść na tę siłownię i zrobić nawet lekki trening ale go zrobić. Tylko to były myśli. Ciężej to spełnić. Może się uda.
Kiedyś też chodziłem na siłownię o 5 rano i miałem problemy z podniesieniem się z wyrka.
Najlepszym rozwiązaniem okazało się nastawienie jednego budzika w telefonie na 4:55 a drugiego (takiego klasycznego mechanicznego z dzwonkami i młoteczkiem - głośnego tak, że martwego by obudził) na 5:00 i postawienie go w innym pomieszczeniu.
Wtedy
Jak pracowałam zdalnie, to obiecywałam sobie, że będę zaczynać pracę od 8. I
Jak masz sile wstać do lodówki to masz sile zrobić trening.