Aktywne Wpisy
Lewusx +21
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
PanNieznanypl +47
Moim problemem nie jest #praca w #korposwiat tylko ogólnie praca na etacie, marnowanie najlepszych 8 godzin życia każdego dnia, za pieniądze jakiekolwiek by nie były to nie mające żadnej wartości w porównaniu do tego czasu którego nikt nie zwróci, życie mija jak przez palce, a my jesteśmy szczurami w tym kołowrotku, jedyny mój sposób na życie to #biznes nie widzę siebie na etacie tyrajacym do końca
Grałem na gothic + SNC, n-------m prawie 20 mln pkt obrażeń które można wydać by podboostować postać (siła, hp, władanie itd.). Ogółem wyszło podobnie co grając na zwykłym trybie 10 PN / poziom, może trochę lepiej. Wbiłem 84 lvl więc utraciłem 420 PN, ale za te pkt obrażeń kupiłem 240 siły, 1400 zdrowia, 34 wytrzymałości i 34% władania bronią. Więc szala się przechyla na korzyść SNC - ale to dopiero pod koniec gry, jak j-------y same naprawdę silne stwory po 5-10k życia każdy. Postać na końcu miała ponad 1100 siły a dmg z miecza przekraczał 4000 na hita. Czarnego trolla ubijałem na jedno combo z 4 ciosów. Klasyczny wojak 2H, przekokszenie postaci czułem dopiero w późnym 4 rozdziale, jak się ubrałem w itemy z koszmaru kruka i zaginionego brata.
Całość zajęła mi 78h na zegarku w grze. Wytłuczone ponad 8000 rzeczy. Zrobione wszystkie możliwe wątki oprócz ekspedycji magów ognia oraz bezgranicznej potęgi (śnieżny biom orków). Zwyczajnie mi się już nie chciało biegać, ostatnie 10 godzin grania to było wieczne teleportowanie się po lokacjach. To już wolę pustynię adanosa robić niż tak się tepać i tepać, a w sumie cały 7 rozdział opeira się na takim tepaniu.
#gothic #returning
W zasadzie to w New Balance jest tyle tego contentu, że te rozdziały nie mają sensu i jedne trwają 50 godzin a inne 2 godziny (3, 5, 6). Mogli by wreszcie to zmienić i zrobić tak:
1 rozdział: bez zmian
2
Boli to o tyle, że po zdobyciu szponu beliara gra nie ma już praktycznie sensu i zabijam na kilka hitów, a rozdziałowy resp mobów obecie mi tylko przeszkadza.
Zostawiłem sobie las asasynów i zachodnie wybrzerze na 3 rozdział by nie trwało to kilku godzin, a na 4 zostawiam sobie góry orków i dolinę cienia. Brata z kolei na
Trzeba jak najszybciej ogarnąć sobie runę Mora Ulartu, bo bez niej ciężko z expem i PN. A żeby lepiej zobrazować na co się porywasz to taki smoczy zębacz ma 475 ochrony na b--ń i 2000 HP. Postać mająca 470 siły, b--ń 370 fizyczne i 120 od