Aktywne Wpisy
Meciek +675
Mirki potrzebuje pomocy w nagłośnieniu sprawy jak potraktował mnie sklep amazon.pl (W komentarzach wrzucam najważniejsze screeny z wymiany mailowej żeby nie było że to bait)
W skrócie: Kupiłem coś za 1719zł w klepie amazon.pl i zrobiłem zwrot, oni potwierdzili że paczka doszła ale teraz twierdzą że nie doszła, nie chcą oddać kasy i generalnie to mój problem.
Cała historia (sorry za długość, ale będzie też #rozdajo o czym na końcu)
-
W skrócie: Kupiłem coś za 1719zł w klepie amazon.pl i zrobiłem zwrot, oni potwierdzili że paczka doszła ale teraz twierdzą że nie doszła, nie chcą oddać kasy i generalnie to mój problem.
Cała historia (sorry za długość, ale będzie też #rozdajo o czym na końcu)
-
Emdeka +46
#pracbaza
Mam ofertę pracy gorzej płatną, ale z ogromnymi perspektywami rozwoju no i w miejscu zamieszkania. Obecnie muszę dojeżdżać ponad 30km w jedną stronę i zaczynam odczuwać wypalenie bo to miejsce bez widoków na rozwój. Czy zdecydowalibyście się na zmianę gdybyście mieli mniej zarabiać, około 1k odliczając dojazdy?
Mam ofertę pracy gorzej płatną, ale z ogromnymi perspektywami rozwoju no i w miejscu zamieszkania. Obecnie muszę dojeżdżać ponad 30km w jedną stronę i zaczynam odczuwać wypalenie bo to miejsce bez widoków na rozwój. Czy zdecydowalibyście się na zmianę gdybyście mieli mniej zarabiać, około 1k odliczając dojazdy?
1) Narodowcy palą flagę Unii Europejskiej w ramach "świętowania" Święta Niepodległości na jednej z poprzednich edycji marszu.
2) Ukraińcy zawieszają flagę Unii Europejskiej na głównym placu Chersonia jako symbol wyzwolenia miasta spod rosyjskiej okupacji.
Wybierz swoją stronę.
#ukraina #wojna #rosja #warszawa #marszniepodleglosci #neuropa #4kosnerwy
nie podumali jak zwykle XD
w srakim k---a
To tak jak z tą swastyką z pryncypałków?
@czeskiNetoperek: shalom Icek, Bar micwa już za tobą?
@Bollocks: chyba poza eu i kacapią nie istnieje dla ciebie reszta świata, widać że jesteś wyjątkowo ograniczony
@Bloodborn: https://pl.wikipedia.org/wiki/Federalizacja_Unii_Europejskiej
Co? Chyba zły link Ci się wkleił. Federalizacja to jest to, do czego Unia zmierza od dawna i bardzo dobrze.
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnkieterPrzegrywu: lecisz na wykopowe bingo widzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)