Wpis z mikrobloga

@BurmistrzKosmosu: nic szczególnego. W nowym miejscu to jeszcze się cyka. Jak się oswoi może być różnie ale jak Op ogarnia co i jak ze spacerami/aktywnością to nawet jagdterrier się robisz nieszkodliwy xD
@debug: Wzięta ze schroniska. Nie znam przeszłości ale raczej nie była maltretowana. Ładnie chodzi na smyczy. Jest pozbawiona agresji nawet wobec innych psów. Trochę śmierdzi xd ale jak to pies po schronisku. Na początku się stresowała ale po pierwszej nocy chrapie jak u siebie. I jeszcze nie wie, że czeka ją wspaniałe życie w rodzinie która będzie rozwijała jej zmysły, inteligencję, umiejętności łowieckie i kondycję (a pewnie wolałaby spać, jeść i
@Beniamin_Emanuel: super, mówią, że z kąpielą warto poczekać. Czytałem o 2 tyg. bez karcenia i zbędnych stresów. Ja się tego trzymałem. Oczywiście jakieś granice jak najbardziej stawiałem, typu ban na wchodzenie na fotele, czy łóżko. Mój gnojek się pięknie rozwinął, a pierwszego dnia musiałem go na rękach wnosić, taki spanikowany był. Jak go ubierałem na pierwszy spacer w domu, to się biedny ze strachu podsikał.