Aktywne Wpisy
wredny_bombelek +157
Kiedy okazuje się, że najczarniejszy scenariusz zakładany przez GUS jest lepszy niż rzeczywistość.
#nieruchomosci #demografia #polska
#nieruchomosci #demografia #polska
rtone +61
Jeden z fenomenów #apple #iphone - zabrali genialny przełącznik na tryb cichy, wprowadzili zamiast niego zwykły gówniany przycisk i sprzedali to jako feature, jeszcze powodując ekscytacje applarzy. Nie słyszałem, żeby ktoś na to narzekał, bo przeciez oni wprowadzili ACTION BUTTON, genialna sprawa - przycisk w telefonie który ma kilka funkcji <OMG>
Pochwałę się tym, że byłem w miejscu, gdzie zrobiono słynne zdjęcie na schodach liceum Emila Jacqmaina podczas Kongresu Solvaya. Znajdowali się na nim najwybitniejsi naukowcy świata z tamtych czasów, w tym m.in. Albert Einstein, Maria Sklodowska i Niels Bohr. 17 z 29 osób na zdjęciu otrzymało Nagrody Nobla. Tak wyglada to miejsce 95 lat później. W komentarzu zdjęcie budynku liceum i schodów z oddali.
#podrozujzwykopem #podroze #belgia #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
XD
a co do Twojej wycieczki... fajnie i chociaż to nie moje zainteresowania to fajnie tak być w takich ciekawych historycznych miejscach :)
@ZawzietyRobaczek: Dziś mądre głowy są zbędne. Mamy Wikipedię i Wykop, co nam więcej potrzebne?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Komentarz usunięty przez autora Wpisu