Aktywne Wpisy
Pogromca20 +54
Siedzę sobie właśnie na SOR w Przemyślu. Zero ludzi. Czas oczekiwania 3 g. 5 min. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Strach pomyśleć co by było gdyby ktoś był przede mną. Lekarz dostał info że jest pacjent ale stwierdził że pacjent musi poczekać ¯\(ツ)/¯
źródło: 1000019311
Pobierz
RobieZdrowaZupke +75
Tam już się nie da wrócić
źródło: 201115173830812848
Pobierz

@Darth_Gohan: nie jest to nic nowego, JW o tym mówił od dawna. na pewno o GIGN, o brytyjczykach nie dam sobie ręki odciąć.
W rosyjskich programach też przecięz wystepują osoby spoza głównego nurtu, ale jednak narracja propagandowa w tych kanałach i tak zrobi tak aby widz myślał zgodnie z narracją dominującą.
gdyby JW potwierdził istnienie polsko-murzyńskich brygad na abramsach to moglibyśmy mieć pretensje, a tak? xD
@Brakus: a gdzie napisałem że kłamstwo?
I dzisiaj o wiele lepiej wybrzmiewa ostatni fragment tamtego wpisu - a co jeżeli nie chce on debaty, bo nie ma z kim debatować, więc ratuje się handlarzem złotem i Atorem?
Stawiam, że koncept TeamWolski upadnie szybciej niż powstał - przy takim ego
@Brakus Ja też nie pisze, że kłamstwo. Natomiast jak idziesz do szura to raczej unikasz tematów które mogą być woda na młyn dla jego widzów. Szczególnie jak piszesz tak na
Kiedyś w początkach internetu to jeszcze coś tam sobą prezentował niby, ale teraz to jest przecież szur wolnomyśliciel.
Ale chodzi o to, że jeżeli nie nie podobało - niech zorganizuje/weźmie udział w innej.
Co do ego - zerknij na mema w tamtym wpisie. Zarzucał dziwne rzeczy SSG i używa stwierdzenia, że jego można poprosić o debatę, a on może się zgodzić co najwyżej. Sufit się naleb mu spadł
źródło: comment_1667924291idLDgx9Fpp0ujZebywDM8a.jpg
Pobierz@Darth_Gohan: o panie, aż zapisze to sobie do ulubionych, pretensje do kogoś że podaje realne i sprawdzone informacje xDDD
@Darth_Gohan: No ciekawe po co. xD
@cooles No właśnie pytam :) oświeci mnie :)
@Darth_Gohan: link do timestampa jak o tym Wolski mówi