Aktywne Wpisy
rozdartapyta +7
Ciekawi mnie co ostatecznie przesądza o udanej próbie s. Faktyczna depresja, która może powodować że przecież nie potrafisz niemal wyjść z łóżka i każda czynność cię przerasta. Czy może jakiś impuls jednak niezwiązany z tą chorobą, bo jednak biorąc pod uwagę dostępne opcje faktycznie trzeba tego impulsu i podjęcia działań - co więcej wbrew instynktom i logice człowieka? Może geny? Albo chłodna kalkulacja, że tu i teraz? Tak sobie myślę o tych
njdnsjdnjs +55
a tak wgl to powiedziałam dziś komplement randomowemu chłopowi w pracy i widać było jak mu się miło zrobiło
wholesome to było (。◕‿‿◕。)
wholesome to było (。◕‿‿◕。)
W końcu wybór padł na Big Bang Theory. Kiedyś oglądałem i nawet mi się podobało, a mój różowy tego akurat nie widział. No i włączyliśmy pierwszy odcinek i mamy zderzenie z pociągiem. Tzn. ze śmiechem z offu. Nie jestem w stanie tego oglądać z tym wyciem co 3 sekundy. Serio - w dzisiejszych czasach powinna być opcja włączenia ścieżki dźwiękowej bez tego gówna.
#theoffice #bigbangtheory #seriale
Arresyed development
Scrubs
@choochoomotherfucker
@Raziel92
@errorOK1234 obejrzałem pierwsze 3 odcinki Brooklyn i stwierdziłem , że to serial dla licealistek. Strasznie trywialny , z bardzo prostym płaskim humorem
Możesz spróbować The Office UK.
Scrubs też dobry do kotleta.