- Zdobył mistrzostwo na farcie tylko dzięki wypadkowi rywala - utrapienie mechaników i inżynierów - Po tytule szybko się rozmienił na dobre i nigdy już nie prezentował tego poziomu, jeden z gorszych mistrzów świata - Jak próbował wrócić do F1 to nikt go nie chciał bo był już za słaby - Zmieniał kobiety na lewo i prawo niczym rękawiczki - Po karierze przechlał wszystko i stał się bankrutem, przez co musieli mu pomagać koledzy z toru - Kopnął w kalendarz bardzo szybko przez swój tryb życia
Niki Lauda:
- Zdobył trzy mistrzostwa wyjeżdżając je w dobrym stylu - mechanicy i inżynierowie go uwielbiali - Po swoim pierwszym tytule się nie zatrzymywał, wciąż trzymał bardzo wysoki poziom i zdobył kolejne dwa stając się legendą sportu - Zaliczył udany powrót z emerytury do F1 i mimo wieku wciąż trzymał tempo i potrafił dorównać młodszym - Ustatkował się i wiódł szczęśliwe życie - Sprawny biznesmen poza torem, szybko pomnożył swój majątek przez co na emeryturze nie musiał się martwić - Żył całkiem długo, dożył 70 lat mimo problemów ze zdrowiem związanymi z ciężkim wypadkiem
Dla mnie wybór jest prosty, Chad Lauda >> Virgin Hunt
@milosz1204: Miłosz, nie rozumiesz o co chodzi w życiu. Wole żyć 40 lat jak król życia, niż 70. Podobnie Kimi, zdobył tytuł i miał w------e, jego ideałem był właśnie James.
@milosz1204: z tym szczęśliwym życiem rodzinnym Laudy to chyba nie do końca. Pierwszy związek zabila chyba właśnie miłość do motosportu. Tak czy owak, większy szacunek dla mistrzów, którzy chcą potwierdzić, że 1 tytuł to nie przypadek.
@chianski: Właśnie w życiu nie chodzi o to, człowiek żyje koło 70-80 lat. Co to za życie jak 5-10 lat żyjesz na maksa jak potem przez te 40-50 lat reszty życia zdychasz i masz problemy?
James Hunt:
- Zdobył mistrzostwo na farcie tylko dzięki wypadkowi rywala
- utrapienie mechaników i inżynierów
- Po tytule szybko się rozmienił na dobre i nigdy już nie prezentował tego poziomu, jeden z gorszych mistrzów świata
- Jak próbował wrócić do F1 to nikt go nie chciał bo był już za słaby
- Zmieniał kobiety na lewo i prawo niczym rękawiczki
- Po karierze przechlał wszystko i stał się bankrutem, przez co musieli mu pomagać koledzy z toru
- Kopnął w kalendarz bardzo szybko przez swój tryb życia
Niki Lauda:
- Zdobył trzy mistrzostwa wyjeżdżając je w dobrym stylu
- mechanicy i inżynierowie go uwielbiali
- Po swoim pierwszym tytule się nie zatrzymywał, wciąż trzymał bardzo wysoki poziom i zdobył kolejne dwa stając się legendą sportu
- Zaliczył udany powrót z emerytury do F1 i mimo wieku wciąż trzymał tempo i potrafił dorównać młodszym
- Ustatkował się i wiódł szczęśliwe życie
- Sprawny biznesmen poza torem, szybko pomnożył swój majątek przez co na emeryturze nie musiał się martwić
- Żył całkiem długo, dożył 70 lat mimo problemów ze zdrowiem związanymi z ciężkim wypadkiem
Dla mnie wybór jest prosty, Chad Lauda >> Virgin Hunt
#f1
źródło: comment_1667896368MMqzix4alTTTLfhyMYpsao.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@milosz1204: nie oszukujmy się. Gdyby nie Minttu to różnie by mogło być. Wystarczyło znaleźć stałą babę a ona cię sama ogarnie.
Ponadto nie wiem jak ty, ale ja nie chce być starym dziadem, nawet zadbany 70 latek to dramat. Organizm ma 60 lat i tyle jak najbardziej starczy.
Komentarz usunięty przez moderatora
@chianski: xD Niektórzy ludzie w wieku 50-60 biją swoje fizyczne rekordy, a ty ich uśmiercasz jak 100 letnich dziadków.
Mimo wszystko lubię sobie spojrzeć nie tak daleko wstecz i zobaczyć jak bardzo zmienił się świat.