Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do wpisu @Najmilszy_Maf1oso https://www.wykop.pl/wpis/68673531/wyobrazcie-sobie-ilu-ludzi-polecialoby-ze-stanowis/

James Hunt:

- Zdobył mistrzostwo na farcie tylko dzięki wypadkowi rywala
- utrapienie mechaników i inżynierów
- Po tytule szybko się rozmienił na dobre i nigdy już nie prezentował tego poziomu, jeden z gorszych mistrzów świata
- Jak próbował wrócić do F1 to nikt go nie chciał bo był już za słaby
- Zmieniał kobiety na lewo i prawo niczym rękawiczki
- Po karierze przechlał wszystko i stał się bankrutem, przez co musieli mu pomagać koledzy z toru
- Kopnął w kalendarz bardzo szybko przez swój tryb życia

Niki Lauda:

- Zdobył trzy mistrzostwa wyjeżdżając je w dobrym stylu
- mechanicy i inżynierowie go uwielbiali
- Po swoim pierwszym tytule się nie zatrzymywał, wciąż trzymał bardzo wysoki poziom i zdobył kolejne dwa stając się legendą sportu
- Zaliczył udany powrót z emerytury do F1 i mimo wieku wciąż trzymał tempo i potrafił dorównać młodszym
- Ustatkował się i wiódł szczęśliwe życie
- Sprawny biznesmen poza torem, szybko pomnożył swój majątek przez co na emeryturze nie musiał się martwić
- Żył całkiem długo, dożył 70 lat mimo problemów ze zdrowiem związanymi z ciężkim wypadkiem

Dla mnie wybór jest prosty, Chad Lauda >> Virgin Hunt

#f1
milosz1204 - W nawiązaniu do wpisu @Najmilszy_Maf1oso https://www.wykop.pl/wpis/68673...

źródło: comment_1667896368MMqzix4alTTTLfhyMYpsao.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@milosz1204: z tym szczęśliwym życiem rodzinnym Laudy to chyba nie do końca. Pierwszy związek zabila chyba właśnie miłość do motosportu. Tak czy owak, większy szacunek dla mistrzów, którzy chcą potwierdzić, że 1 tytuł to nie przypadek.
  • Odpowiedz
@chianski: Właśnie w życiu nie chodzi o to, człowiek żyje koło 70-80 lat. Co to za życie jak 5-10 lat żyjesz na maksa jak potem przez te 40-50 lat reszty życia zdychasz i masz problemy?
  • Odpowiedz
Kimi akurat się potrafił ogarnąć

@milosz1204: nie oszukujmy się. Gdyby nie Minttu to różnie by mogło być. Wystarczyło znaleźć stałą babę a ona cię sama ogarnie.
  • Odpowiedz
@milosz1204: Kimi tak się ogarniał, że w Lotusie chlał non stop po 3 tygodnie XD

Ponadto nie wiem jak ty, ale ja nie chce być starym dziadem, nawet zadbany 70 latek to dramat. Organizm ma 60 lat i tyle jak najbardziej starczy.
  • Odpowiedz