Wpis z mikrobloga

@PociskV2: Wy ogarniacie, że ludzie w tym wieku to nawet powinni mieć jakieś związki na koncie? A dziecko w tym wieku to nie zły pomysł, potem jest tylko większe ryzyko
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer: Warto, no i czaje, że jakby ona miała 17 lat to trochę wskazuje, że to planowane nie było itd. Ale co jest źle tutaj? Może była z chłopem od 15 roku życia, zdecydowali się ale im nie wyszło, przecież to się zdarza ¯\(ツ)/¯ Brać jej nikt nikomu nie rozkazuje ale śmiać się tu nie ma z czego
  • Odpowiedz
  • 21
@ElenaRain: A czy ja piszę coś przeciwnego? Ja po prosty nie wiem, jak do tego doszło, że gość tyle z nią wytrzymał:

perfekcjonistka

Źle poskładaj wyprany ręcznik, a zrobię aferę.

niekończące się rozmowy o
  • Odpowiedz
@smk666

@Satan_Was_a_Babyboomer:

No i spoko, to szukaj takiej bez dzieci i bądź szczęśliwy ale nie odmawiaj przy tym szukania szczęścia innym.

Nie odmawiam. Ja zwyczajnie się dziwię facetom co na serio coś sobą reprezentują i wiążą się z samotną matką i też się dziwię tym kobietom że mają jakieś pretensje że naprawdę ogarnięci faceci do nich nie podbijają xD
  • Odpowiedz
  • 4
"miłośniczka kawy" k---a czy można być bardziej basic?

@pepushe: A to jeszcze zależy, co pije. Domyślam się, że ma ekspres kolbowy za 5k, kupuje kawę po 200 zł/kg i preferuje czarną bez cukru nad latte. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz