Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 67
Człowiek potrzebuje o świcie coś załatwić i pojechać wcześnie w krótką podróż, a tutaj coś takiego. Pociąg który jedzie 37 minut nagle dostał prawie 400 minut opóźnienia z d--y xDDDDDD ponad 6 godzin

Ja nawet nie chce tłumaczeń dlaczego z 37 minut robi się sześć godzin. Po prostu nie chce xD

Beka z #pkp #bydgoszcz #bydgoszczvxprzestanmiportfelprzesladowac #brzydgoszcz #pociagi #kolej #podroze #beka #heheszki
g.....i - Człowiek potrzebuje o świcie coś załatwić i pojechać wcześnie w krótką podr...

źródło: comment_1667894216BCAXrKZ1LuIZYKXe6g8Yz3.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@gumpa_bobi: zerwana sieć trakcyjna ¯\(ツ)_/¯ między Mogilnem a Wydartowem.
Regio Toruń które powinno wjechać o 9.16 ma 2 godziny opóźnienia ¯\
(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@gumpa_bobi: a weź ja często jeżdżę tą samą trasą PKP (bo nie mam lepszego wyboru) i jeszcze nigdy nie dotarłem bez opóźnienia mniejszego niż godzinę. Nie wiem dlaczego na stałe nie zmienią rozkładu.

Btw jeszcze jak składałem reklamację, to mi odesłali list, że g---o dostane, bo zwrot wychodziłby mniej niż 5 euro :D
Mam nadzieje, że kiedyś wejdzie tu w końcu jakaś konkurencja i zrobi porządek.
  • Odpowiedz
@gumpa_bobi: pewnie lokomotywy brakło albo się zepsuła i maszynista musi pchać sam te wagony. Dlatego taki czas opóźnienia. Ciekawe czy sam byś pchał szybciej w takiej sytuacji? Pozdrawiam cieplutko.
  • Odpowiedz
Człowiek potrzebuje o świcie coś załatwić i pojechać wcześnie w krótką podróż, a tutaj coś takiego. Pociąg który jedzie 37 minut nagle dostał prawie 400 minut opóźnienia z d--y xDDDDDD ponad 6 godzin

@gumpa_bobi: od wczoraj w polsce?
juz pare lat temu bylo dobrze, opoznien w polsce centralnej i zach pd w IC nie bylo duzo a jezdzilem sporo. Od roku-dwoch jest pieprzona tragedia i zamiast jak cywilizowany Europejczyk jezdzic
  • Odpowiedz