@tikoczento: szpilki ale tępe, nie jeden maluch robił se gryzak zmojej ręki i poza jej obślinieniem nie miałem nigdy przerwanej skóry, za to pazury owszem ostre jak diabli
@Catmmando: oj to cię nigdy kot na poważnie nie dziabnął. Mojemu też zawsze daję się podgryzać, ale raz mnie ugryzł jak mu dałem umazany i marchewce gotowanej palec do wylizania. Skóra przebita bez problemu.
@vateras131: Chłopie, ja mam 9 kilogramowego, 8 letniego burka ze schroniska.
Zawsze jak spotykam kogoś nowego to uprzedzam, żeby nie głaskać, bo on generalnie ma w dupie wszystko, co nie narusza jego strefy komfortu. Ale ludzie widzą maślane oczka więc nie słuchają, a potem jest tak jak napisałem
"OLABOGA JAKI AGRESYWNY, NIE DAJE SIĘ GŁASKAĆ" Ludzie to debile.
źródło: comment_1667891662sW6nDTXuSmtYCuokbYfg6y.jpg
Pobierzźródło: comment_16678958454owmfcvIZmju7eG6XTBKPO.jpg
Pobierz@m4xejd: "O JAKI ŚLICZNY PIESEK, O JAK ŁADNIE PATRZY"
*wystawia rękę* , pies zaczyna szczekać i u----e jeśli nie oddali ręki.
"ŁO MATKO JAKI AGRESYWNY PIES! BEZ POWODU MNIE CHCE UGRYŹĆ A JA TYLKO CHCIAŁEM POGŁASKAĆ"
Aaaaa ugryzł mnie!!!!
Tak było
źródło: comment_1667906263cGhzLcS38NH29t4v7tjdU2.jpg
PobierzZawsze jak spotykam kogoś nowego to uprzedzam, żeby nie głaskać, bo on generalnie ma w dupie wszystko, co nie narusza jego strefy komfortu. Ale ludzie widzą maślane oczka więc nie słuchają, a potem jest tak jak napisałem
"OLABOGA JAKI AGRESYWNY, NIE DAJE SIĘ GŁASKAĆ"
Ludzie to debile.
@KolskiRoman: Był przypadek w Polsce jak kobieta zmarła na wściekliznę, bo ugryzł ją jej kot. Także przynajmniej 1 xD