Aktywne Wpisy
diGIO +69
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
grzesiecki +161
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
Skoro teraz już wiemy, że rus chętnie swoją matkę w bagnie utopi, byle cudzą krowę zgwałcić, to wniosek z tego prosty.
Jeśli tylko będą w stanie, to zaatakują. Nie w tym roku, nie w następnym, ale zrobią to.
Jak nie rozwiążemy tego problemu, to będą się z nim mierzyć nasze dzieci.
Po pierwsze, nie śmiejecie, tylko śmiejesz, jestem w liczbie pojedynczej.
Po drugie, nie śmieję, bo to już nie jest śmieszne.
Po trzecie, to nie jest "na pewno kłamstwo", to jest po prostu kłamstwo.
Ruska dzicz kłamie nawet wtedy, kiedy nie musi. Nie wiem po co, nie wiem dlaczego, ale tak jest.
@Godir17: polityka na poziomie magazynu przeładunkowego. Sprowadzić każdy wielowymiarowy problem do jednowymiarowego i przyrównać do "sytuacji z życia".
Tam jest cała gromadka mini-putinów, powoli szukających sobie nowej roli w nowym układzie.
W grze jest Berlin i Paryż, każdy gra na swoje. Nad wszystkimi USA i Pekin, a każdy w ręku trzyma jeszcze kilka pionków, które też są
@wykopyrek: Albo jestem #!$%@?, albo przed chwilą pisałeś co innego.