Wpis z mikrobloga

@Davidozz: O stary, ja mam 4 lata doświadczenia i na 10 rozmów dostałem odzew z 3 z czego reszta (gdzie lepiej pasowałem niż do tych 3 imo) tez mi odmówiła w podobny sposób xD ale jak jesteś junior i/lub to twoja pierwsza IT robota to nie dziw się, na juniora to oni oczekują 3 lata doświadczenia i rozkminki problemów na poziomie co najmniej mida i to za 3k na rękę
  • Odpowiedz
@siemawpadajdomejkuchni: Wiem wiem, to nawet nie był junior, tylko płatny staż z możliwością późniejszej współpracy jako junior. Na juniora przestałem składać po 2-3 aplikacjach, gdzie mnie odrzucili, bo nie mam komercyjnego doświadczenia, więc nie widziałem sensu, żeby dalej spamować
  • Odpowiedz
@lil_buck3t: Frontend webowy, więc JS. Z frameworków, to ogarniam tylko Reacta, pewnie tego co wybrali przyuczył się całej świętej trójcy, bo tego tam mieli uczyć na tym stażu (chociaż wiedzy z frameworków nie sprawdzali więc tylko spekuluję).
  • Odpowiedz
@Davidozz: Aktualnie to chyba jakiś dramat jest, ja wysłałem ostatnio na kursik bezpłatny on-line, po którym jest możliwość zatrudnienia i oczywiście nie wzięli ani żadnej odpowiedz ani nic XD A sam nie jestem z ulicy który nic nie ma pojęcia XD
  • Odpowiedz