Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +151
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1553
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Jak znaleźć sobie dziewczynę z IT albo przynajmniej z dobrymi zarobkami?
Mam prawie 10 lat doświadczenia w IT, przez #programista15k po #programista15k ale tygodniowo, w pandemii przeszedłem na własny SH i w tym momencie zatrudniam 12 osób. Na #tinder lipa, wszystkie ładne to psycholoszki czy inne humany, a ja nie chce uprawiać mezaliansu, tylko znaleźć kogoś kto chociaż po części podzieli ambicje i cele życiowe ze mną. Na grindrze pewnie by mi szybciej poszło...
#tinder #programista15k #programista40k #wroclaw
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6368bf7bb078a9f02301dab0
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
---
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
---
---
---
Komentarz usunięty przez autora
Weź pod uwagę, że duże znaczenie ma nie tylko to, ile ktoś zarabia, ale to jakie
Oczywiście studia w tym zawodzie nie mają dużego znaczenia, ale gdy jeszcze uczęszczałem na Politechnikę i Informatykę (na początku ubiegłego dziesięciolecia), to na 70 osób na roku mieliśmy 6 dziewczyn, z czego zostały 3. Nie wiem, jak wygląda teraz sytuacja.
Z sześciu dziewczyn, trzy przyszyły ewidentnie tylko po męża i dwie z nich nawet nie ukończyły drugiego roku. Jedna była po prostu za brzydka, nawet dla geeków i za głupia, szybko wyleciała, druga z kolei była bardzo ładna, wszyscy się do niej kleili, czym zyskiwała w projektach i uzyskiwała pomoc od "naiwniaków", ale mimo to nie udało się jej ukończyć kierunku, chodziła nawet z jakimś typem z kierunku, a najlepsze, że na końcu zaciążyła z jakimś murzynem i przerwała studia. Trzeciej udało się "wyrwać" kolegę i tak przebrnęła przez całe studia, ale po latach z tego, co wiem rozwiedli się, ona sama nigdy w zawodzie nie
Moze i znajdziesz gdzies taka ale na 99% bedzie brzydka/gruba - wiem bo probowalem
A jak nawet bedzie w miare z wygladu to prawdopodobnie bedzie jebnieta/zarozumiala.
Oczekiwania sa duze a same niewiele maja do zaoferowania niestety...
Najlepsza będzie osoba z dobrą pracą, ale
@AnonimoweMirkoWyznania:
Jeszcze tego mi potrzeba, żeby po pracy gadać o pracy - lekarki, prawniczki w to lepiej celować, chociaż jak przez byłą dziewczynę poznałem trochę dziewczyn studiujących prawo to no... - specyficzne środowisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
POV: kiedy wykopki zlapia zarzutke
---
Zaakceptował: karmelkowa
---
Zaakceptował: karmelkowa