Wpis z mikrobloga

@biczplis: tak, Wioska jest w Kuńkowcach koło Przemyśla

@EOS: oprócz ustalenia terminu będzie trzeba ustalić jeszcze parę rzeczy, dlatego proszę żeby najpierw wybrać pośród Was jednego delegata który będzie pomagał nam wszystko zorganizować. Trochę obawiamy się dwóch rzeczy:

1)
  • Odpowiedz
@biczplis: to typowa odpowiedź ludzi którzy dowiadują się gdzie to jest :) ale ma to swój urok. Raz, że po długiej podróży wypoczynek na Wiosce smakuje podwójnie przyjemnie, a dwa, że odległość sprawia, że prawie nie trafiają do nas osoby przypadkowe, zwykłasy czy nieznośni turyści :)
  • Odpowiedz
@WioskaFantasy: @biczplis: Mnie odległość nie interesuje, liczy się ta atmosfera i oderwanie od szarej rzeczywistości, możliwość spędzenia czasu z osobami o podobnych zaintereoswaniach =) Także trzeba wybrać jedną osobę, i wszystko zorganizować od A do Z. Poczekamy, niech więcej osób się wypowie :)
  • Odpowiedz
@WioskaFantasy: I tak powinna brzmieć wasza pierwsza odpowiedź, a nie nadęte: "odległość sprawia, że prawie nie trafiają do nas osoby przypadkowe, zwykłasy czy nieznośni turyści". Życzę olbrzymiej frekwencji na wykopparrty
  • Odpowiedz
@biczplis: masz rację, za szybko odpowiedziałem i popełniłem błąd. Ale nie chciałem żeby wyszło nadęto, pisałem humorystycznie. Jak najbardziej zapraszamy do nas wszystkich którzy naprawdę chcą do nas trafić.

@EOS - proponuję najpierw żeby zgłosiła się do nas jedna osoba która podejmie się organizacji, ustalimy ogólne założenia, a potem możemy zrobić wykop do dogrania szczegółów :)
  • Odpowiedz
@EOS: Chciałem tylko powiedzieć, że to nie tak działa. To użytkownicy mają ( w większości przypadków wyjść z inicjatywą, podać szczegóły, zwołać ludzi. Wykop zadba o resztę. Wystarczy do nich o tym napisać i poprosić o pomoc. :)

Mówię Ci to ja, organizator Wykopoczty. Co przegadałem z administracją to moje. :P
  • Odpowiedz