Aktywne Wpisy

self-aware +64

mickpl +432
Wiem, że wielu kolekcjonerów kurnikowców zakłada, że z tym antyspekulacyjnym podatkiem od 3 mieszkania to zaraz ucichnie i tyle z niego będzie.
Otóż nie. Jak już temat chwycił to teraz będziemy go grzali do skutku.
Będziecie płacili progresywny, antyspekulacyjny podatek i będziecie szczęśliwi.
#nieruchomosci
Otóż nie. Jak już temat chwycił to teraz będziemy go grzali do skutku.
Będziecie płacili progresywny, antyspekulacyjny podatek i będziecie szczęśliwi.
#nieruchomosci

Najbardziej chcialbym pokazac rodzinie, ze ja tez potrafie. Do medycyny sie nie nadaje (choc po prawdzie wiele osob nawet u mnie w rodzinie nic nie umie, np. ciotki kradna papier toaletowy ze szpitala, etc.). Moglbym nawet wziac auto w lizing, zeby mi zazdroscili, tylko teraz nie mam zdolnosci kredytowej (najnizsza krajowa here).
Pomyslalem, ze moje ktos z wykopkow jest w mojej sytuacji i moglby opisac swoja droge do sukcesu. Zalezy mi na tym, zeby nie popelnic zadnych bledow. Slyszalem, ze dla ludzi ambitnych jak ja sa wlasnie takie sprytne rozwiazania jak bootcamp i pisanie po nim w JavaScripcie roznych aplikacji, np. sztucznej inteligencji, co jest teraz modne.
Warto w ogole zaczynac, czy moze lepiej odrazu sobie darowac? Jakie darmowe kursy jutube polecacie?
Jesli bylby tu na tagu ktos, kto moglby poswiecic mi (za darmo) tak z 15-20h tygodniowo zeby mnie poduczyc, to byloby idealnie. Jak cos piszcie priv.
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania
zle słyszałeś XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Daje sobie najmniej 3/10 ;)
@user-agent-switcher: 0/10