Aktywne Wpisy

glider_pro +118
Nadszedł ten dzień. Pożegnałem po trzech sezonach Streetfightera V2 i przesiadłem się na większego brata V4S. Pijcie ze mną kompot mireczki i do zobaczenia na drogach i torach🤙
#motocykle #motoryzacja
#motocykle #motoryzacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Toxicat13 +3
Mam blisko 30 lat. Większość dorosłego życia byłam sama. Nie potrafię nawiązać bliskiej relacji, pomimo tego, że jestem ekstrawertykiem. Nie potrafię nikomu zaufać - bo czuje, że mężczyźni traktują mnie przedmiotowo. Nie narzekam na brak meskiej atencji - ale czuję, że jest to uwaga, która ma wyłącznie doprowadzić do sytuacji łóżkowej. Jak uwierzyć, że nie wszyscy faceci to dupki? Iks de.
#samotnosc #chcepogadac
#samotnosc #chcepogadac

Hej Mireczki,
Wie może ktoś, jak zmienić ustawienia na domyślne w menu "Funkcje Systemu Windows" (screen poniżej) ?
Najpierw wyjaśnię, jak do tego doszło. Przeinstalowałem takie programy jak NET Framework oraz Visual C++, a następnie kombinowałem coś z ustawieniami widocznymi na poniższym obrazku. Przez to wszystko przeglądarka Firefox przestała mi działać. To znaczy, uruchamia się normalnie - ale zamiast strony internetowej, jest tylko biała lub czarna strona (w zależności od ustawionego motywu).
Co ciekawe, inne przeglądarki, takie jak Chrome oraz Edge, działają normalnie ¯\_(ツ)_/¯
Więc wydaje mi się, że jakaś reguła w zaporze blokuje mi połączenie z Firefoxem.
źródło: comment_1667734079ZqOxVzJosQ08ekOnNyQ1Te.jpg
PobierzReguły ustalasz gdzie indziej.
Już działa - wystarczyło jeszcze raz przeinstalować NET Framework oraz Visual C++, ale tym razem w odpowiedniej kolejność. Przeglądarki na szczęście nie musiałem od nowa instalować ( ͡° ͜ʖ ͡°)