Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy taki popapraniec jak ja ma szansę na związek z #rozowypasek, czy znalazłaby się dziewczyna kompatybilna z takim stylem życia i światopoglądem:
- kultura, teatr, kino, filharmonia, opera - lubię
- mam różne talenty i hobby: multiinstrumentalista, a i geberita w łazience zabuduję bądź przy samochodzie podziałam (nie jestem takim typowym intelektualistą co ma dwie lewe ręce)
- wykształcony
- mam dobrą pracę i mieszkanie, samochód, rower i
Czy taki popapraniec jak ja ma szansę na związek z #rozowypasek, czy znalazłaby się dziewczyna kompatybilna z takim stylem życia i światopoglądem:
- kultura, teatr, kino, filharmonia, opera - lubię
- mam różne talenty i hobby: multiinstrumentalista, a i geberita w łazience zabuduję bądź przy samochodzie podziałam (nie jestem takim typowym intelektualistą co ma dwie lewe ręce)
- wykształcony
- mam dobrą pracę i mieszkanie, samochód, rower i
Czy jest szansa na związek z dziewczyną dla kogoś takiego
- Może się znaleźć taka z podobnym światopoglądem 26.3% (121)
- Małe szanse na dobre dopasowanie 19.6% (90)
- Pies z kulawą nogą się nie zainteresuje 54.1% (249)
lapampek +76
Przecież ona się nawet z tym nie kryje xD Kukoldowski najwyraźniej dobrze się bawi, gdy Alvaro stuka Ankę, jak masz za dużo hajsu to co niektórym #!$%@?. Patrzcie na znaczenie „branzoletki na kostkę u żony” #cuckold #lewandowski To już pewne xD

Hej Mireczki,
Wie może ktoś, jak zmienić ustawienia na domyślne w menu "Funkcje Systemu Windows" (screen poniżej) ?
Najpierw wyjaśnię, jak do tego doszło. Przeinstalowałem takie programy jak NET Framework oraz Visual C++, a następnie kombinowałem coś z ustawieniami widocznymi na poniższym obrazku. Przez to wszystko przeglądarka Firefox przestała mi działać. To znaczy, uruchamia się normalnie - ale zamiast strony internetowej, jest tylko biała lub czarna strona (w zależności od ustawionego motywu).
Co ciekawe, inne przeglądarki, takie jak Chrome oraz Edge, działają normalnie ¯\_(ツ)_/¯
Więc wydaje mi się, że jakaś reguła w zaporze blokuje mi połączenie z Firefoxem.
Reguły ustalasz gdzie indziej.
Już działa - wystarczyło jeszcze raz przeinstalować NET Framework oraz Visual C++, ale tym razem w odpowiedniej kolejność. Przeglądarki na szczęście nie musiałem od nowa instalować ( ͡° ͜ʖ ͡°)