@SpoconaPacha: no o tym ze to opinia dwóch bab, wszystkie bedboje tego świata płaczą z samotności w poduszkę o ile sie nie natkną na jedną z tych dwóch babek
@ehhcokolwiek: no zrozumiałam tę część, ale co to ma wspólnego z tym co powiedziałam xD to czady-plejboje biorą siłą? zwracam uwagę, że taka faza może dla niej osobiście być oczywista, ale to nie jest święta prawda ogółu kobiet
@SpoconaPacha: @1624294678: No nie jest to święta prawda ogółu kobiet i co zrobisz? To że przystojniak się podoba, nie oznacza automatycznego rozkładania nóg, helou!
@Niski_Manlet: Leć poskakać na bolcach mokebe i chadów a potem znajdź kukolda betabankomata. Typowa p0lka jest typowa. Chad bolcuje beta utrzymuje. Natura.
@hplaserjet4250: mężczyzna i kobieta są różni i różne zasady ich obowiązują. Nie porównujesz jabłek do jabłek z kilku prostych powodów: 1. Seks to akt uległości dla kobiety i dominacji dla faceta 2. Dużo mniej higieniczny jest seks dla
@hplaserjet4250: tak dokładnie tak jest. Kobiety całe życie mnie odrzucały, nie pozwalały się dotknąć, a zwykle spojrzenie na mnie wywoływało obrzydzenie i litość.
@BurzaGrzybStrusJaja: wystarczyło, że luknałem na 5 ostatnich komentarzy byq ( ͡°͜ʖ͡°)
to nie z braku argumentu, po prostu wiem, że dyskusja będzie jałowa i nie ma sensu. Dostanę z simpa, spermiarza i biaorycerza, Twojego opinii o kobietach nie zmienię, bo jest skrajna, więc mogę tylko polecić jakąś terapię.
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
zwracam uwagę, że taka faza może dla niej osobiście być oczywista, ale to nie jest święta prawda ogółu kobiet
@SpoconaPacha: XDDDD
No nie jest to święta prawda ogółu kobiet i co zrobisz? To że przystojniak się podoba, nie oznacza automatycznego rozkładania nóg, helou!
@Niski_Manlet: takiego wiesz - męża na jakby.....
@hplaserjet4250: mężczyzna i kobieta są różni i różne zasady ich obowiązują. Nie porównujesz jabłek do jabłek z kilku prostych powodów:
1. Seks to akt uległości dla kobiety i dominacji dla faceta
2. Dużo mniej higieniczny jest seks dla
uhm, a nie jest tak, że po prostu nienawidzisz bab i wylewasz swoją frustracje na portalu ze śmiesznymi obrazkami?
to nie z braku argumentu, po prostu wiem, że dyskusja będzie jałowa i nie ma sensu. Dostanę z simpa, spermiarza i biaorycerza, Twojego opinii o kobietach nie zmienię, bo jest skrajna, więc mogę tylko polecić jakąś terapię.