Wpis z mikrobloga

@Niski_Manlet: myslalem ze to normalne dla gatunku ludzkiego zeby najpierw umawiac sie z najatrakcyjniejszymi osobami a pozniej z wiekiem i doswiadczeniem zaczac szukac jednak idealnego charakteru.
No ale wykopkowi mezczyzni widze inaczej to postrzegaja. Kobiety to zlo!
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Niski_Manlet:

Wyszalej się potem jakiś beciak zawsze sie znajdzie. Nawet jak zajdziesz w ciąże, bo Cyprian w gumie nic nie czuł. Strategia oczywista tak bardzo, że temat wywołał szczery uśmiech na autorce filmu

@BurzaGrzybStrusJaja: A czemu ma nie wywołać uśmiechu? Kobieta nie ma problemów w stylu incela, że nie może mieć seksu na zawołanie.
Jakbyście byli chadami 9/10 to też byście bzykali ile wlezie a nie trzepali do ekranu.
Oszukiwanie
@BurzaGrzybStrusJaja: A czemu ma nie wywołać uśmiechu? Kobieta nie ma problemów w stylu incela, że nie może mieć seksu na zawołanie.

Jakbyście byli chadami 9/10 to też byście bzykali ile wlezie a nie trzepali do ekranu.

Oszukiwanie się, że laski powyżej 5/10 nie miały już kilku partnerów jest żałosne.

Tylko poglebiacie swoją frustrację i złe podejście do życia narzekając na sytuację której nie zmienicie.

Od zawsze tak było. Powszechny dostęp do
@Liliy: właśnie chodziłem z nią do liceum i nie kojarzę, żeby była z innymi. Wydaje mi się, że porada nie jest wzięta z jej życia. Mówiła kiedyś, że ma surowych, konserwatywnych rodziców (zielonoświątkowców?) z którymi obecnie nie utrzymuje kontaktu. Więc - korekta w drugą stronę.
No ale o ile ona się ogarnęła i nie jest tak głupiutką imprezowiczką jak w liceum, to laski ją obserwujące dają mi raka (