Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 49
952 544 + 22 + 22 + 21 = 952 609

Prawdopodobnie ostatni wpis na Wagancie. Umarł król*, niech żyje król!

Te dwie ramy dzieli jakieś 40 lat technologii. Niby wciąż dwa trójkąty są, ale ta nowa jakaś taka "dziwna", niskopienna, za to lżejsza, bardziej wytrzymała. Pewnie nie pęka :)

*umarł dwa razy, ale go wskrzesiłem ( ͡ ͜ʖ ͡)

#rowerowyrownik #wagantowyrownik #macmajster

Skrypt | Statystyki
macgajster - 952 544 + 22 + 22 + 21 = 952 609

Prawdopodobnie ostatni wpis na Waganci...

źródło: comment_1667590057eSA3vFsHqByBPMS58NJYAo.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dziwny_Dzwiek_Gzymsu: chciałem... nawet dwukrotnie, ale kolana nie dały rady (ITBS, do przerobienia) :< Za pierwszym razem dotarłem do Sandomierza z bólem jakby kolana wyrywali, za drugim Kraków pierwszego dnia i nie było sensu kontynuować katorgi. Dziękuję ;)

• Odpowiedz
@DonRzoncy: no jak tak teraz patrzę to obie rury przy rurze sterowej zaczęły tracić prostoliniowość, a mam też wrażenie, że skośna przy suporcie również zaczyna odlatywać w kosmos :)
  • Odpowiedz
@DonRzoncy: rometowskie ubiłem dwa, a trzeci nie zdążył przed wymianą na zooma. Nie idzie w wyrzut, będzie wisiał na ścianie ;) W przyszłym roku pewnie dam mu nowy lakier żeby wyglądał lepiej.
  • Odpowiedz
@DonRzoncy: zastanawiam się właśnie. Zostanie kierownica, widelec, koszyk na bidon (stal chromowana), bagażnik i pewnie sztyca. Błotniki nieco szpecą, są zmachane, raczej wylecą.
Widziałem w necie, że ktoś użył baranka jako wieszaka, więc pozostaje mi zdobyć taką kierę w sensownej cenie i stanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@macgajster: Właśnie pamiętałem że chciałeś przełożyć, tylko myślałem że może się plany zmieniły czy coś. No to jak bestię zarżniesz i powiesisz truchło to się pochwal zdjęciem bom ciekaw x) Mam jedną ramę co leży, może tyż bym se uwiesił gdzieś xD
  • Odpowiedz