Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +43
Ożeniłem się z rozsądku bo była całkiem normalna na tle poprzednich nastu bab z którymi się spotykałem, nie było w tym uczucia (zresztą z żadną nie miałem). Zbliżał się już czas na wybór między dzieckiem z normalną baba albo szukaniem w nieskończoność tego czegoś i później bycie starcem wychowującym dziecko.
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
Dziecko ma już kilka lat, zaczyna powoli być rozumne, a w nowym biurze poznałem w końcu chyba tą jedyną. Jest młodsza o
Lewusx +37
A już najbardziej irytujące jest to, że koleś jest filologiem polskim, ma doktorat, w związku z czym nieustannie - w ramach złośliwostek - przyczepia się do błędów gramatycznych, ortograficznych, akcentowania i wymawiania słów przez osoby, które atakuje, a jednocześnie sam niepoprawnie akcentuje połowę słów. xD
Nie tylko "zrobiLIśmy", "poszLIśmy" (z tym się spotykam dość często, choć nie przestaje mnie drażnić) - ale nawet "zroBIŁbym", "uCIEKŁbym", "poSZEDŁbym" "powieDZIAŁbym" (to już brzmi naprawdę groteskowo, czy żaden fellow polonista nie był w stanie go poprawić?).
#napierala #krzysztofmmaj
jeszcze było konto do CS'a Pietras SliverPower ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Też nie mój vibe, obejrzałem może z 5 minut jakiegoś strima K. Maja i byłem totalnie zmęczony. Ale trzeba mu oddać, że przynajmniej dobrze wkurzył zakompleksionego Piotrusia
@FENOMENALNY_CZARODZIEJ:
Ostatnio oglądałem jego gościnny udział na Napisach Końcowych nt. adaptacji książek i był bardzo interesujący. Powiedział m.in., ze dla niego LOTR mógłby się rozgrywać w kosmosie i Mordor mieć gwiezdną flotę, byle charakter postaci i dzieła był w miarę zachowany.