Aktywne Wpisy
Iudex +597
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
maxciekpl +990
Nie wiem czy ktos sie podejmie dyskusji ale po prostu chcialbym wiedziec czy liczycie ze rzeczywiscie dalej mieszkania beda rosly rok do roku jak do tej pory czy jakies inne powody sa takiego stanu rzeczy.
#nieruchomosci #mieszkanie
@pp93: dzieki za rzetelna odpowiedz, troche mi nakresliles ale tylko o ten fragment sie moge troche przyczepic, a mianowicie w czasach takich stop jakie sa teraz to watpie zeby ktos lepiej wyszedl na wynajmowaniu + splacaniu kredytu niz lokacie. Ja rozumiem ze to pewnie
Serio pytam bom ciekaw
Edit. Po odjęciu podatku 16k rocznie, źle policzylem
Znajdź lokatę która mi da 1.5k miesięcznie do tego dochodzi podwojenie wartości mieszkania od 2015 (albo 2016, nie pamiętam już kiedy kupowałem dokładnie) bo kupowałem za 165k, czyli w tym okresie zyskiwalem mniej więcej 2k MIESIECZNIE plus kasa z wynajmu.
Dawaj mi taką lokatę na 20 lat sprzedaje mieszkanie i biorę w ciemno
A nie będziesz mi wklejał najwyżej wykresy
Stąd właśnie pytanie OPa, bo obecnie faktycznie w wielu przypadkach ludzie wyszliby na plus. Tylko kupując mieszkanie wiele osób myśli
Musisz czytać dokładniej co wysyłasz bo palniesz znów jakaś głupotę jak u comingoutowca Gryfika i trza będzie konto zakładać na inne literki
Dzięki za odpowiedzi w każdym razie, już mniej więcej znam argumenty czemu będą trzymać. Pozdro
Jak nie macie argumentów to będzie beka. Aż screena zrobię i podeślę do @Kiedysbedeczerwonka XD
Umiesz w ogóle czytać ze zrozumieniem? Chyba masz z tym problem, bo każdy z moich komentarzy, to właśnie próba wyjaśnienia, dlaczego ludzie nie sprzedają. Rób screena i wyślij nawet mamie, może ona przeczyta i
Akurat Twoja wypowiedź była rzeczowa i w sumie tak jak napisałem 22k rocznie piechotą nie chodzi.