Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1516
Wiecie kto to symetrysta? To taki pisowiec, który wstydzi się tego, że jest za pisem. Musi więc sobie jakoś to tłumaczyć, tak jak palacz, czy alkoholik tłumaczą swoje uzależnienie. Wiecie, na coś trzeba umrzeć hehe. No jakbym chciał, to bym w każdej chwili mógł przestać pić, serio. No tylko że nie chcę. I tak samo padają z ich ust podobne argumenty odnośnie platformy. A niby kto jest dobry? - jak tylko powiesz coś złego o rządzie. A peło to może nie kradło? Jedni i drudzy po jednych piniondzach. Jak widzicie z ich ust nigdy nie padają słowa poparcia dla partii. Oni wiedzą że pis jest #!$%@?. Oni wiedzą że źle głosowali. Oni wiedzą, że doprowadzili do tej #!$%@?, która teraz mamy swoim własnym poparciem i tego się wstydzą. Ale musieliby się przyznać do błędu, a to jak wiadomo jest gorsze od wszystkiego. Dlatego będą zaciekle bronić swoich błędnych decyzji i uparcie udawać (również przed samymi sobą), że peło jest takie samo źle, a do tego się nawet nie podzielą.
#bekazpisu #symetryzm #polityka
Niebadzsmokiem - Wiecie kto to symetrysta? To taki pisowiec, który wstydzi się tego, ...

źródło: comment_1667367289Yg0fG0hvQ80EgrwWr3o84H.jpg

Pobierz
  • 196
  • Odpowiedz
uzasadnij prosze. I chodzi mi o lepsze argumenty niz "#!$%@? pis"

@RumperPrumper:

Jest trochę lepsze. Potrafili z politycznych powodów zamknąć i torturować jakieś 800 ludzi na komisariatach i żadne poważne media nie robiły afery z tego.
  • Odpowiedz
@RumperPrumper: nie ma opcji. Jak tobie w 2022 trzeba to tłumaczyć, to ty jesteś skreślony i szkoda czasu.
Jaką ty widzisz altenratywę wobec jedynych wdg mnie realnych scenariuszy czyli PO i PiS? Konfederacja?
  • Odpowiedz
zamknąć i torturować

@inozytol: mowisz o wyrywaniu paznokci babci kasi na komendzie i podlaczaniw obwislych cycow lemaprtowej pod prad?

A pamietasz jak po wysylalo uzbrojone bojowki policyjne na marsze niepodleglosci?
  • Odpowiedz
@Niebadzsmokiem: tekst dolny jest z dupy, z górnym się zgadzam, oczywiście mowa o obecnej władzy i opozycji. Kurła kiedyś było lepiej, teraz różnią się tylko tym że jeden woli u Mazurka pić wódkę a drugi piwo
  • Odpowiedz
  • 1
@kuroszczur: No ale co z tym agoryzmem? Zlikwidowaliśmy sejm, senat, prezydenta, policję, wojsko, szkolnictwo i system ochrony zdrowia. Jaki powinien być następny krok w tej reformie?
  • Odpowiedz
  • 6
uzasadnij prosze. I chodzi mi o lepsze argumenty niz "#!$%@? pis"

@RumperPrumper:

Potrafili z politycznych powodów zamknąć i torturować jakieś 800 ludzi na komisariatach

@inozytol: można jakieś źródło do poczytania?
  • Odpowiedz
@inozytol: mieli w kieszeni wszystkie media wiec bylo im latwiej. Pis ma tylko tvp i musial ja az tak zradykalizowac ze zniechecil nawet wlasnych wyborcow. Zreszta jeden #!$%@? kaczor czy tusk. Roznia sie tylko tym ze jedni sa w kieszeni UE a drudzy w kieszeni kosciola.
  • Odpowiedz
  • 3
@Niebadzsmokiem:

A peło to może nie kradło?

Peło było lepsze niż PiS, co nie zmienia faktu, że nie było dobre, ale wykopki z pamięcią złotej rybki modlą się do Tuska i Sikorskiego, jakby ci mieli być zbawcami narodu. Sam pójdę na wybory i na pewno nie zagłosuję na PiS, ale naprawdę nie ma na kogo i kolejny raz wybiorę mniejsze zło.
  • Odpowiedz
  • 2
@Niebadzsmokiem A co z ludźmi, którzy nigdy nie głosowali na pis i szczerze go nienawidzą za całokształt? Jakoś nie czuję by taka postawa zobowiązywała mnie do kochania Tuska ( ͡º ͜ʖ͡º) Zastanawia mnie to jak platfusy poradziłyby sobie z lockdownami czy nielegalną turystyką z Białorusi. Oni zawsze robili to czego domagał się liberalny establishment. Kaczor przynajmniej w tych sprawach bał się zwykłych ludzi, którzy okazali się
  • Odpowiedz
  • 16
Symetrysta mówi, że platforma i pis jest takim samym złem.

Gdzie tak napisałem? Wskaż mi, bo inaczej to są tylko twoje urojenia i bredzenie.

@inozytol: w następnym swoim komentarzu xD
  • Odpowiedz