Wpis z mikrobloga

Control to jest ta gra, w którą każdy już grał, bo już wszędzie była za darmo. Po 2 razy.
Cholera, sam mam ją za darmo. Na 2 platformach!
Ale to jedna z najciekawszych gier, w jakie grałem w ciągu ostatnich lat - więc cholera - warto zrobić z niej materiał!

Design i głębia Control

#gry #ps5 #xbox #tworczoscwlasna #control #remedy #polskiyoutube #playstation
gry-sa-sztuka - Control to jest ta gra, w którą każdy już grał, bo już wszędzie była ...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@gry-sa-sztuka: Ta gra to calkowita wydmuszka. Po pierwsze wszedzie gadali, ze ma nowa super fizyke rozwalania otoczenia, a wszystkie wybuchy sa fejkowe i otoczenie nie ma realnych kawalkow tylko jest to cos w rodzaju efektow czasteczkowych. Najsmieszniejsze sa sztuczne segregatory z kartkami. Gdyby to jeszcze byly prawdziwe kartki, ale wszystko fejk jak ptaki w Assassins creedzie #pdk. Poza tym denna fabula, brak hdr, plastikowe mordy, brzydkie animacje
  • Odpowiedz
@gry-sa-sztuka miałem kopię na xbo, przeszedłem z dropami do 15kl/s bo tak mnie wkręciła gra jak mało co w ostatnich latach, później po zakupie lapka darmowa kopia i jak człowiek w 60kl/s na myszce, a jak była promocja w gog na wersję ultimate to też kupilem i trzeci raz zagrałem, bardzo przyjemna gra.
  • Odpowiedz