Aktywne Wpisy

zielonka18 +1452
#cyckinawosp Edycja 2025
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako

b_oski +46

Źródło: https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/kodeks-karny-16798683/art-202
#famemma
To Ty dzownisz i Ty chcesz udowodnić czegoś czego nie potrafisz xD
Gdzie ja napisalem ze Ty klamiesz? Kobito co Ty jesz ze takie farmazony piszesz.
Niech to bedzie podsumowaniem Twojej logiki ktora jest zbyt waska zeby w szerszym polu widzenia dojrzała aspekt UCHYLONEGO paragrafu i toczacego sie postepowania.
A teraz Naura, bo skoro sie nie znasz, to szkoda mojego czasu, ale mozesz dalej sie kompromitowac smialo :)
Jednak kobieca logika to jest złoto xD
@RafDan: Moja logika doprowadziła mnie do tych samych wniosków, jakie są faktycznie, a twoja niekoniecznie, wiec nie wiem, co jeszcze próbujesz udowodnić xd miałam racje i mógłbyś to przyznać, ale jesteś mężczyzna, a ja tylko głupia kobieta…
Pokaż mi gdzie w art. 4 § 1 kk pisze ze sie sprawe umarza? xD
Szach mat.
Czego nie
To w takim razie pokaż ten art 202 2kk gdzie tam pisze ze nie jest juz zabroniony, skoro juz Ci wytlumacyzlem ze uchylony to znaczy ze zostal zastapiony przez nowy.
No czekamy na kolejny
to, co przytoczyłeś dotyczy zupelnie innej kwestii i stawia w centrum sprawcę („odpowiedzialności karnej podlega TEN TYLKO”), co oznacza, ze nie możesz skazać kogoś za coś, co zrobił, ale w czasie popełnienia
@kolorowe_jarmarki:
Szkoda, ze do reszty się nie ustosunkowałes, najwidoczniej logika i wnioskowanie to już wyższa matematyka dla Ciebie xd
papa, nie będziemy tęsknić, nie musisz mnie o tym informować.
źródło: comment_1667281997bakWAIuW8ODBUMWCdHcQF0.jpg
PobierzW czym nam rację jeśli ci tylko zadawałem pytania?
Możesz łaskawie na nie odpowiedzieć?
@Crankees: A twoje pytania nie są zasadne i już to udowodniłam wyżej. Nie ma to znaczenia. Być może w momencie rozpoczęcia sprawy, była ona podstawna, ale na dziś nie jest. Nie ma takiego przepisu i tyle.