Aktywne Wpisy
Natalia-_- +155
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +639
@SendMeAnAngel: w niemczech i francji wysoka inflacja to tez wina pis? xD
Nawet w UK gdzie też zamykają się firmy, to wina kaczora.
na dno pójdą januszeksy :p tak siędzieje za każdym razem jak jest kryzys.
Przecież tam burger kosztował 202pln i miałeś tam 200g miesa, głupi mcroyal to 20 pln, gdzie Wy burgery jecie i po ile?
@lentilek z tym że konkurencja dla restauracji to zawsze będzie jedzenie w domu, praktycznie każdy ma patelnię i piekarnik. Każdy ma pewną granicę po przekroczeniu której uzna że nie warto jeść na mieście.
@lentilek: masz na mysli konkurencję którą może otworzyć byle głąb w 3 dni?