Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
Jakie są jeszcze gry ze śliczną grafika, ciekawą fabułą i fajną grywalnością? Lubię duże przestrzenie i jak świat "żyje" - czyli są oznaki że nie chodzimy po wysterylizowanych teksturach, np: wiatr, ruch liści, owady, jakieś zwierzęta, itp

Bardzo podobały mi się:
Wiedźmin 3
Horizon Zero

Trochę mniej:
Kingdom Cole Deliverance

Czasem na jakichś filmach z tvgry widzę kilka scenek z jakieś super gry, ale wcześniej nie podpisywali tytułami, i widzę że są jakieś lasy, góry, statki kosmiczne majaczące w oddali i w coś takiego bym zagrał, a nie umiem znaleźć :) Nawet nie wiem czy to fpp czy RPG, ale muszę coś znaleźć zanim horizon 2 wyjdzie na pc:).

#gry #pcmasterrace #rpg #grajzwykopem
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Eustachy_goli_pachy: jak ci się podobał Horizon Zero to poprzeczka jest bardzo nisko ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak masz plajstajszyn to pograj sobie w Immortals Fenyx Rising, Elden Ring (to cię może odrzucić przez poziom trudności) i Spidermana. Jak masz Nintendo, to Breath of the Wild.
  • Odpowiedz
@Eustachy_goli_pachy: zobacz może Death Stranding, duże przestrzenie chociaż niekoniecznie świat żyje tak bardzo jak np w Wiedźminie. Krajobrazy są za to bardzo ładne, sama gra i pomysł na historie w niej przedstawiona są dość ciekawe.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@eternal_slavo: to wygląda dokładnie jak jak horizon zero, tylko zamiast znaleźć artefakt starożytnych umożliwiający "skanowanie" otoczenia, tutaj mam od razu umiejętność "tropienia" którą mam od czasów kiedy chodziłem z ojcem polować na oposy :D

Trzeba przyznać że Sony umie robić otoczenie, grafikę, las. Jak to wygląda()

@kamilos9120: @niebadzogrem: Który ten god of war? Czy tylko jeden był?
  • Odpowiedz