Aktywne Wpisy

Bunch +655
Ile jeszcze typ bez wyroku ma siedzieć w więzieniu za to, że patusy taranujące drogę chciały go pobić i odjechał? Wiecie, że ta sprawa NADAL jest niezamknięta?
#pytanie
#pytanie

soshiu +1
Schudlem 7 kg w tydzien (z 77 do 70) Nie celowo, ale praktycnie nie mam apetytu, nie wiem czemu. Czy to powod do niepokoju? No bo chyba apetyt powinien byc nawet wiekszy skoro duzo cwicze? (Na basenie codziennie, jezdze tez na rowerze) #odchudzanie #dieta #zdrowie

W niczym mi to nie przeszkadza.
Tak, a co? Masz z tym problem?
Bo może taka jest prawda? Jeżeli kobieta
To nie jest problem, choćby dlatego, że... może, że nie jestem atrakcyjny?
A tutaj nie xD?
Baba sama pisze, ze chce wiedziec, gdzie znajdzie obcokrajowców do ruchania.
No nie, ale co to zmienia?
Wiem, można być atrakcyjnym np. na rynku pracy, ale to nigdy nie jest atrakcyjność o jaką chodzi ludziom. Nie odrywajmy znaczenia słów od kontekstu.
A tak w ogóle - ty w ogóle czytasz i jakkolwiek skupiasz się nad tym co piszesz?
Badania naukowe, opinie seksuologów i zwykłe doświadczenia mówią co innego. Atrakcyjne geny (dobry wygląd) stanowią przytłaczającą większość ogólnej atrakcyjności i jako jedyne mogą wywołać pożądanie, na którym opierają się dzisiaj związki.
Ok, czyli ty po prostu baitujesz. Ewentualnie serio masz tak odmienne doświadczenia życiowe, że możesz sobie pozwolić na tak
Po drugie - nie mam bólu dupy. Twierdzę, że jest rozgraniczenie między posiadaniem przez kobietę własnych preferencji, a dosłownym szukaniu na grupie fejsbukowej "gdzie mnie wyruchają hiszpanie".
Nie twierdzę, że takie zachowanie nie jest "normalne", bo obecnie większość kobiet (mężczyzn też) z "dawnymi" zasadami odnośnie seksu ma niewiele wspólnego, a więc ocena takiego zachowania jako złe i tak nic nie zmienia, bo jest ono powszechne (i
Albo ona ich, idąc tym tokiem rozumowania pozdrów starą bo też była workiem na sperme jak nie dla kilku gości to przynajmniej dla twojego starego.