Aktywne Wpisy
Za jedyne 4 kafle miesięcznie, 10k kaucji I prowizję dla biura możesz wykończyć mieszkanie panu landlordowi.
Ile kosztuje wystawienie ogłoszenia na otodom, bo ciężko mi uwierzyć, że to nie jest żart ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wroclaw #nieruchomosci
Ile kosztuje wystawienie ogłoszenia na otodom, bo ciężko mi uwierzyć, że to nie jest żart ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wroclaw #nieruchomosci
leeaxe +2
4 letnie dziecko w przedszkolo od roku zgłasza regularnie, że on i jego brat, 2,5 roku są bici przez ojca. Gdzie nauczyciel może to zgłosić? Sytuacja była zgłaszana do dyrekcji kilkukrotnie bez żadnej reakcji.
#dzieci #przemocdomowa #nauczycielen #przedszkole
#dzieci #przemocdomowa #nauczycielen #przedszkole
#przegryw #takaprawda #blackpill
Taka to sobie chyba wyobraża, że jak gość jest blackpillowcem to musi być jakimś psychopatycznym, śmierdzącym, brzydkim jak troll zwyrolem bez głębszych uczyć, podczas gdy ja jestem dla przykładu rozumiejący/wyrozumialy, biorę kąpiel 2x dziennie rano i wieczorem i lubię perfumki, przeciętny z wyglądu i nie specjalnie zboczony, a raczej
@Ksut_Melodi: Dokładnie - to, że jesteś blackpillowcem nie oznacza, że jesteś mizoginem. Oczywiście często pojawia się ten etap kiedy blackpillowiec jest zły na kobiety ale to mija wraz z akceptacją tego, że to po prostu NATURA. Niestety w czasach kiedy wszystko trzeba uproscić najłatwiej każdemu blackpillowcowi łatkę mizogina i
@Ksut_Melodi @CloudSpanner mirabela dostalaby laga czego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)