Aktywne Wpisy
pieknylowca +411
W Polsce to super bulwersujące zachowanie oczekiwać od kogoś żeby mówił po polsku ew angielsku. W Polsce przybysze powinni moc porozumiewać się w swoich ojczystych językach a głupie polaczki powinny skakać wokół nich i się uczyć bo im więcej języków znasz tym bardziej jesteś europejski. Tymczasem we Francji są ci w stanie wprost powiedzieć że jesteś we Francji i masz mówić po francusku i nikt nie będzie się nawet starał rozmawiać z
cacyyy +9
#niemcy #ruchdrogowy #samochody Hej. Jadę do Niemiec własnym samochodem, i będę podróżował po kraju dość sporo. Czy zasady ruchu drogowego, i oznakowanie są takie same jak w Polsce? Czy są rzeczy nie spotykane u nas? Na coś szczególnego zwracać uwagę? Wszelkie pomocne informacje mile widziane.
Ile trzeba robić przerwy od berberyny, olejku z oregano?
Na necie widziałem jedynie jak długo można stosować, np. berberyna do 3 miesięcy. Brałem ją tyle i,czy po 3 miesiącach odstępu mogę wrócić do niej?
Olejek z oregano gastrolog mówił, że mogę brać też 3 miesiące. I tak samo miałem teraz 3 miesiące przerwy, czy mogę do niego wrócić?
#fitoterapia #ziola #leki #medycyna #sibo #dietetyka
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6359ac46b091b65ac6cfa848
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@walickonia: dzięki za odpowiedź. Choruję na sibo i pół roku temu miałem kurację antybiotykową, potem zalecone różne zioła, między innymi te, o które się pytam we wpisie. Dopiero się uczę żyć z tą chorobą i mam teraz nawrót nietrawienia tłuszczy - stolec jest tłusty. Głównie zależy mi na tym by uregulować trawienie.
Uważasz, że mogę z powrotem
O, właśnie, bo gastrolog mówił, że probiotyki można brać ciągiem maksymalnie pół roku. Ja brałem teraz jakoś 5 miesięcy. Teraz od miesiąca nie biorę, prócz jadania jogurtów naturalnych.
Czytałem, że za długo nie można brać probiotyków, bo to też szkodzi, że przeładuje się jelita bakteriami i znowu będzie syf.
Jak myślisz, brać teraz jakiś probiotyk do tego, czy na razie olać
---
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua