Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 88
W związku z tym, że Kaja Płodek znowu szaleje i próbuje zrobić z Polski drugi El Salvador - publicznie propagowanie działań dotyczących możliwości przerwania ciąży, nawoływanie do aborcji, a nawet informowanie o możliwości zabiegu w przypadkach innych niż wymienione w ustawie ma grozić do dwóch lat pozbawienia wolnośc według projektu jej fundacji, który niedługo trafi do Sejmu - warto pamiętać, którzy to wolnościowcy chcieli ją w tym Sejmie zainstalować.

#bekazprawakow #konfederacja #bekazkonfederacji #aborcja #bekazkatoli #neuropa #polityka
M.....a - W związku z tym, że Kaja Płodek znowu szaleje i próbuje zrobić z Polski dru...

źródło: comment_1666781765VHNyFygRatPdG3m0Qa1GlX.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ravau: @emilio-cosso: jej syn cierpi na zespół Downa. Nie wiem czy jest on wysokofunkcjonujący (a Godek nie zdaje sobie sprawy jakim piekłem i calodniowa walka każdego dnia może być opieka nad bardziej niż jej zależnym dzieckiem) czy może niskofunkcjonujący (i ona naprawdę szuka chyba jakiejś zemsty, że jak ona cierpi to i inne będą)
  • Odpowiedz
@MglawicaKraba:

Nie istotne. Ona nie chce by ktoś mógł wybrać inaczej niż ona.

Mogę się założyć, że po przebadaniu takiej osoby, były by ciekawe wnioski końcowe. Nie powinna mieć władzy, głosu, a co dopiero decydować za Polki
  • Odpowiedz