Aktywne Wpisy
D00msday +15
A więc podsumujmy skutki ukraińskiego euromajdanu:
- poziom życia ponad 2x niższy, niż w Rosji,
- współczynnik dzietności na poziomie 0.7,
- przeniknięcie toksycznej, feministycznej ideologii z zachodu na Ukrainę,
- pełnoskalowa wojna z Rosją bez perspektyw na odniesienie zwycięstwa.
- przymusowy pobór mężczyzn do armii i zakaz opuszczania przez nich kraju nawet do kilku lat po zakończeniu wojny.
#ukraina #rosja #wojna #pieklomezczyzn
- poziom życia ponad 2x niższy, niż w Rosji,
- współczynnik dzietności na poziomie 0.7,
- przeniknięcie toksycznej, feministycznej ideologii z zachodu na Ukrainę,
- pełnoskalowa wojna z Rosją bez perspektyw na odniesienie zwycięstwa.
- przymusowy pobór mężczyzn do armii i zakaz opuszczania przez nich kraju nawet do kilku lat po zakończeniu wojny.
#ukraina #rosja #wojna #pieklomezczyzn
Kodzirasek +2
Jak tam #damskiprzegryw Chady was nie chcą?( ͡° ͜ʖ ͡°)
#spermiarzalert #spermochlip #spermiarz #rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #tinder #zwiazki #przegryw #hipergamia #blackpill
#spermiarzalert #spermochlip #spermiarz #rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #tinder #zwiazki #przegryw #hipergamia #blackpill
#gielda
@maniek74: „jestem łaska, z polski”.
Przecież mamy Cyferkę od analiz rynku, @anonimowy_programista long term Tesla, ktoś ma pół miliona zysku na Revolucie na spółkach wydobywczych, @picasssss1 ładne wyniki na natgas, no i ja naganiacz na Palantirka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szybciutki: tak, a o co chodzi?
To nie jest portal dla poważnych (szanujących się) ludzi.
@szybciutki: Każdy handluje pod to co uważa. Jeden uważa, że warto wzorować się na tweetach, inny gra na pałę i yolo, jeszcze inny robi DCA lub czyta raporty spółek. Część gra tylko longi, część tylko shorty. Ty uważasz, że wiesz więcej od innych, a ostatecznie to i tak rynek zweryfikuje, zarówno mnie, Ciebie, yolo graczy, zarządzających funduszami i wszystkich, którzy chcą
A tak poważnie, to naprawdę gratuluję.