Wpis z mikrobloga

@caius_cosades: Czy ty właśnie porównałeś picke neapolitańska (Nolio, Olio) do amerykańskiej? XD przecież to zupełnie inne dania typie. Może komuś smakować w Nolio i może w dominos, w czym problem?

Poza tym, weź mi zamów placka z Nolio na pradnik biały, czerwony, albo na hutę? W ogóle zamawianie neapolitańskiej na wynos ma tyle sensu co pisanie takich głupich komentarzy jak twój xD
Teraz to się nazywa Dominium by Domino's. Przynajmniej we Wrocławiu


@mnemonk: ale to przejecie mialo miejsce w 2020 a dominium ssało pauke od dziesiecioleci i serwowalo seropodobne gowno XD Dominos w tym czasie bylo kompletnie nie zwiazane z nimi
widzę, ze wielu z Was nie wie jak działa branża. Koszt wyprodukowania, nie może przekroczyć 30%, koszty personelu powinny utrzymać się na poziomie 20% Max brutto, w obecnych czasach jest to extremalnie trudne. Do tego opłaty stałe i inne i prowadzenie biznesu jest na granicy opłacalności - mowie oczywiście o obecnych podwyżkach energii, produktów i generalnie wszystkiego. Nie są to janusze biznesu tylko ludzie którzy chcą z wielkiego biznesu zarobić chociaż średnia