Aktywne Wpisy
Kasahara +241
Depresja trójboisty
Nie jestem osobą, którą by kiedykolwiek się żaliła; mimo, że większość mojego życia była pod górkę. Tytułem też nie chce obrażać osoby zmagających się z o wiele poważniejszymi problemami, przy których moje to pikuś.
Ano ale co się stało?
Z znowu wylądowałem w szpitalu. I to po raz kolejny właściwie nie w związku z powikłaniami tego co robię. W poniedziałek córka przyniosła jelitówkę, jak to dzieciak nie spał człowiek cały
Nie jestem osobą, którą by kiedykolwiek się żaliła; mimo, że większość mojego życia była pod górkę. Tytułem też nie chce obrażać osoby zmagających się z o wiele poważniejszymi problemami, przy których moje to pikuś.
Ano ale co się stało?
Z znowu wylądowałem w szpitalu. I to po raz kolejny właściwie nie w związku z powikłaniami tego co robię. W poniedziałek córka przyniosła jelitówkę, jak to dzieciak nie spał człowiek cały
acidd +111
Obczajcie to: syn mój najstarszy @tymon_syn_acidda idzie od września do pierwszej klasy szkoły podstawowej Serious business
W związku z tym mieliśmy ostatnio spotkanie na którym były omawiane cele i założenia.
W skrócie:
- klasy max 10 osób (ja jako rocznik '82 pamiętam, że było nas po 40 osób xD), więc będzie można podejść indywidualnie do dziecka
- brak zadań domowych!, wszystko co dziecko ma się nauczyć będzie chłonęło na zajęciach
-
W związku z tym mieliśmy ostatnio spotkanie na którym były omawiane cele i założenia.
W skrócie:
- klasy max 10 osób (ja jako rocznik '82 pamiętam, że było nas po 40 osób xD), więc będzie można podejść indywidualnie do dziecka
- brak zadań domowych!, wszystko co dziecko ma się nauczyć będzie chłonęło na zajęciach
-
Może mnie jeszcze zabijecie, bo tak was denerwuję?
#bekazprawakow #neuropa
Jeszcze podmuch wiatru rozdupcy im słuchawki i będą musieli poprosić mamę o pieniądze
Komentarz usunięty przez moderatora
@pikorart: Ty tak na poważnie?
Miał się schować i przestać?
Ja #!$%@?. Widzę że autorytarne bezprawie coraz bardziej w modzie na prawicy.
@pikorart: Nie, nie wiem - nie mam w zwyczaju robić komuś audytu konta przed napisaniem do niego.
I fałszywy alarm bombowy to wg. ciebie psikus? Lecz się.
Komentarz usunięty przez autora
@NoJakNieJakTak: ekhem...
https://www.wykop.pl/link/6870237/jeden-z-liderow-antify-z-inowroclawia-brutalnie-zamordowal-13-letnia-dziewczynke/
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@NoJakNieJakTak: generalnie ci o skrajnych poglądach tacy są, i prawaki i lewaki
@NoJakNieJakTak: wow to dokładnie tak jak tęczowi.
być może nie ma tu znaczeia poglądy tylko po prostu niektórzy ludzie są #!$%@?, ale co ja tam wiem
XD
oh shiet, po tym ciosie się nie podniosę
Nobadi kiers abałt ju.
@NoJakNieJakTak: haha, co jak co ale oni nie zbierają się na jakich discordach żeby zwoływać się do manipulacji na forum ze śmiesznymi obrazkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)